ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 LIVE ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ www.aelole.blogspot.com


http://media2.feed.gr/filesystem/images/20080502/engine/newego_LARGE_t_881_995994_type11104.jpg
ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΡΧΙΚΗ 11 ΑΔΑ ΑΕΛ
ΚΟΤΣΟΛΗΣ ΤΕΡΜΑ
ΒΕΜΠΕΡ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
ΑΑΡΑΝΤ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
ΚΩΤΣΙΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
ΙΓΓΚΛΕΣΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
ΦΩΤΑΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
ΜΠΕΝΖΑ ΔΕΞΙ ΕΧΤΡΕΜ
ΤΣΙΓΚΑΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
ΠΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΧΤΡΕΜ
ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η αναμέτρηση διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου. Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Κοτσόλης, Βέμπερ (46' Μπουκουβάλας), Ααράμπ (46' Νταμπίζας), Κώτσιος (46' Φεράρι), Κατσιαρός (46' Βεργώνης), Ιγκλέσιας (46' Κυριακίδης), Σαρμιέντο (62' Βλασόπουλος), Φωτάκης (62' Μπαλής), Μπενζά (46' Ταϊανάν Βέλκερ), Πάρα (62' Μπανούσης), Τσίγκας (46' Λαμπρόπουλος) .
Από την άλλη πλευρά, ο Κάρλος Καρβαλιάλ επέλεξε για το αρχικό σχήμα των Αρκάδων τους Αμπάρη, Ζεάν, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Φαμπέτα, Ουριμπάρι, Νταμόντε, Στρατάκη, Κυριάκο, Φελίσιο, Καμπούροφ.Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Αναστασόπουλος, Ψωμάς, Μαρσελάο, Εστέβες, Μιλάνο, Τσέζαρεκ, Κανακούδης, Ζαϊρί.

Φιλικός αγώνας ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης
LIVE EΞΕΛΙΞΗ
ΤΕΛΙΚΟ 0-4


7' ΓΚΟΛ: Φάουλ του Στρατάκη από τη δεξιά πλευρά, ο αφύλακτος Καμπούροφ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.

74' ΓΚΟΛ: Γύρισμα του Μιλάνο από τα αριστερά στον Τσέζαρεκ, το σουτ του έδιωξε ο Κοτσόλης και ο Ζαϊρί με τεχνικό, ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 2-0.

83' ΓΚΟΛ: Ατομική προσπάθεια του Ζαϊρί που ταλαιπώρησε τον Βεργώνη, έκανε τη σέντρα και ο Μιλάνο με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

87' ΓΚΟΛ: Ο Μιλάνο συνδυάστηκε με τον Εστέβες που σέντραρε από τα δεξιά με αποδέκτη τον Τσέζαρεκ, ο οποίος δεν αστόχησε με κεφαλιά (4-0).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top