O Απόστολος Παπουτσάκης χαρακτήρισε ηθικό και όχι μόνο το θέμα της αύξησης των
ομάδων της Superleague σε 19 με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Ο πρώην πρόεδρος της Λίγκας μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε ότι θα θέσει θέμα ούτως ώστε ο Ηρακλής να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά ο Απόστολος Παπουτσάκης

Αρχικά για τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα:
«Πιστεύω ότι φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά η οποία σαν βασικό της κριτήριο έχει το οικονομικό. Δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει τις οικονομικές δυσκολίες. Πρέπει να τηρηθεί μια ανοχή ούτως ώστε του χρόνου αν είναι δυνατόν να ανακάμψουμε».

Για την πρόταση να διεξαχθεί πρωτάθλημα με 19 ομάδες:
«Το να γίνουν 19 οι ομάδες, από την μια πλευρά υπάρχει ένα ηθικό θέμα και από την άλλη θα ενισχυθεί το προϊόν. Από τη μία μέσα στις οικονομικές καταστάσεις αλλάξαμε 2-3 φορές τον νόμο των αδειοδοτήσεων. Ο Εργοτέλης που πληρούσε τις προϋποθέσεις ήταν εκτός και οι ομάδες που δεν τα τηρούσαν ήταν εντός Εδώ είναι το ηθικό κομμάτι. Όταν πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές για 12 μήνες αυτοί φεύγουν τέλη Απριλίου. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Επιπλέον οι φίλαθλοι θα μπορούν να χαίρονται περισσότερο μέχρι τις 20 με 25 Μαΐου. Επίσης η NOVA που μας εξυπηρετεί αφάνταστα θα ενισχύσει το τηλεοπτικό της προϊόν».

Για εκείνους που λένε πως ό,τι κάνει γίνεται με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας του:
«Εμείς δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ εκ του πονηρού. Εμείς κρίνουμε τη σεζόν πως μπήκε και πως τελείωσε. Μέσα σε αυτή τη σεζόν εμείς ότι κάναμε, πιστεύω καλά κάναμε, σαν Super League το κάναμε διότι οι οικονομικές επιπτώσεις από τη μια μέρα στην άλλη ήταν αγνώριστες. Δεν παρανομήσαμε. Όταν έρχεται και μας λέει η ΕΠΟ ότι πιθανότατα οκτώ ομάδες θα πέσουν και από αυτές τέσσερις είναι μεγάλες, αν δεν κάναμε τίποτα τι ποδόσφαιρο θα είχαμε;»

Για τον Ηρακλή:
«Πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα δικαιωθεί , αλλά οι άνθρωποι που είναι εκεί πρέπει κάτι να κάνουν κάτι. Δεν διαφωνώ με το αίτημα του Ηρακλή. Το θέμα θα το θέσω».

Όσο για τις δηλώσεις που είχε κάνει τον Απρίλιο:
«Στην συνέντευξη που είχα δώσει δεν είχα δόλο να δυσφημήσω το ποδόσφαιρο, το πήραν οι δημοσιογράφοι και το έκαναν παντιέρα και ο καθένας όπως ήθελε. Εγώ ότι είπα το είπα χωρίς να έχω δόλο να δυσφημήσω το ποδόσφαιρο. Εγώ αναφερόμουν σε πειθαρχικά παραπτώματα των διαιτητών στους αγώνες της ομάδας μου. Τώρα ο κάθε ένας πως το εννόησε και βγήκε την άλλη μέρα για καραμπινάτα σκάνδαλα δεν μπορώ να καταλάβω. Εγώ τη λέξη σκάνδαλα δεν την ανέφερα. Την κασέτα την έχεις, μου την στείλατε και εμένα και πουθενά δεν μίλησα για σκάνδαλα. Μιλούσα για παραπτώματα των διαιτητών στους αγώνες της ομάδας μου που αν θυμάστε τότε δεν ήταν και λίγα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top