Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω και να ανακοινώσω την παραίτησή μου
από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Α.Ε.Λ. 1964 και από το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Οι λόγοι αυτής της πράξης είναι ξεκάθαροι. Η συνεχιζόμενη αδυναμία συνεργασίας με το υπάρχον Προεδρείο, η μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας για θέματα λειτουργίας τόσο του Συμβουλίου όσο και των Τμημάτων, η προσωπική μου εκτίμηση ότι με την υπάρχουσα «λειψή» του σύνθεση το Δ.Σ είναι αδύνατον να επιτύχει τους σκοπούς για τους οποίους εκλέχθηκε. Επίσης, η απόφαση του Δ.Σ. (με ψήφους 3-2 και δύο λευκά)  στην επερχόμενη Γ.Σ. να διεξάγει μόνο συμπληρωματικές εκλογές για την πλήρωση των κενών θέσεων,  αντίθετα με την πρότασή μου να γίνει «άνοιγμα» στη βάση μελών του Σωματείου για την ανάδειξη μια ισχυρής 11μελούς νέας διοίκησης, ικανής να ανταποκριθεί στις επερχόμενες προκλήσεις, κρίσιμες για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων, συνέτεινε στην απόφαση να παραιτηθώ. Πιστεύω ότι είναι ώρες ενότητας και συσπείρωσης, δραστηριοποίησης και γεφυρώματος των διαφορών και όχι περιχαρακώματος και παρασκηνίου.

Για να προλάβω δεύτερες σκέψεις, τονίζω ότι η απόφασή μου αυτή δεν έχει να κάνει με τα θέματα της ΠΑΕ, στα οποία είμαι σύμφωνος, σχεδόν σε απόλυτο βαθμό, με τις αποφάσεις του Δ.Σ. αλλά και του Προέδρου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα τρία χρόνια εμπλοκής μου με τα διοικητικά του Σωματείου, πρώτα ως έφορος Μπάσκετ και τον τελευταίο χρόνο ως Γεν. Γραμματέας. Μέλη και Προεδρεία των Δ.Σ., αθλητές της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ, προπονητές, συνεργάτες, αθλητές των Ακαδημιών, γονείς αθλητών. Ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Βαγιόπουλο και τον κ. Αβραάμ Παπαδόπουλο για την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια και θέλω να πιστεύω πως κρίνεται επιτυχημένη. Παράλληλα, θέλω να πω συγγνώμη σε όσους άθελά μου αδίκησα ή πίκρανα μέσα από τα λάθη που αναπόφευκτα έκανα.

Δηλώνω ότι παραμένω ενεργό Μέλος του Σωματείου, παρών στις εξελίξεις και κοντά στην Ιδέα Α.Ε.Λ.

Με τιμή
Γεώργιος Ν. Νάκας
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top