Θέση για την παραίτηση του προπονητή της ΑΕΛ, πήρε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Νίκος
Γαλανακόπουλος, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης του Facebook.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Νίκος Γαλανακόπουλος
«1.Όταν θέλεις να διώξεις έναν προπονητή ποτέ μας ποτέ δεν τον προπληρώνεις για τον μήνα που τρέχει (την Τετάρτη προπληρώθηκε τον Νοέμβριο μαζί με τον συνεργάτη του)
2. Πότε μα ποτέ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα κανένας δεν μπήκε ποτέ στο χώρο της δουλειάς του,ήταν το απόλυτο αφεντικό γιατί έτσι έπρεπε να είναι.(Γιατί ακούγονται και γράφονται πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα )
Απόψεις για το καλό της ομάδας πρέπει να ακούγονται.
3.Σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ η πίεση είναι μεγάλη και πάντα πρέπει να ζεις με αυτό χωρίς να βλέπεις γύρω σου και συνέχεια φαντάσματα.
4.της φοβίες σου αν τις έχεις δεν τις κάνεις προβλήματα που τα μεταθέτεις σε άλλους,και ειδικά δεν τις κανείς να φαίνονται προβλήματα που προκαλούν όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα.
5. Προσωπικά στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο δεν είδα ποτέ ομάδα αφού χάνει να περνά στον αγωνιστικό χώρο 3 αμυντικούς ποδοσφαιριστές σαν αλλαγή.
(Σημάδι σύγχυσης-πίεσης η κάτι άλλο;)
Υ/Σ1
Θέμα λιαπη.
Όταν κύριοι κάποιος έστω και άθελα του κάνει ένα σοβαρότατο παράπτωμα πρέπει πρώτα να τον καλέσεις σε απολογία,και μετά αφού δωθουν οι κατάλληλες εξηγήσεις να του ανακοινώσεις την απόφαση σου,όπως και έγινε.
Υ/Σ2
Η ΑΕΛ επειδή είναι μεγάλη ομάδα θα έχει και μεγάλο προπονητή.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top