Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Απορρίπτει την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ  κατά της  υπ΄αριθμ.127/20-3-2014 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE ως προς τον εφεσίβλητο Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ εκπρόσωπο της «ΠΑΕ  ΖΑΚΥΝΘΟΣ». Δέχεται κατά τα λοιπά τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Κρίνει ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ.5 περ. β΄ και γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ και επιβάλλει  σε αυτήν χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000€) ευρώ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της  υπ΄αριθμ.135/27-3-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και του σωματείου ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη  απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Κηρύσσει αθώο το σωματείο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ της αποδιδόμενης σε αυτό με την ασκηθείσα πειθαρχική αγωγή πειθαρχικής παράβασης.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ»   κατά της  υπ΄αριθμ.31/31-3-2014 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ και του σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ». Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία  την υπόθεση. Απορρίπτει  την  από 23-3-2014 ένσταση του  σωματείου «ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΛΥΚΟΡΙΖΟΥ» για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΒΑΣ. ΜΠΑΝΤΗ του σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ» στον μεταξύ τους αγώνα της 22-3-2014 και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου της ένστασης υπέρ της διοργανώτριας ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ. Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου της έφεσης στο σωματείου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ».

4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την προσφυγή του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ κατά του κύρους του αγώνα της 2-11-2013 Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ-ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top