MacNic : Η νέα ιδέα, ο καφές στην καλύτερη του στιγμή- Ήρθε στην Λάρισα !
Ο μοναδικός καφές Macnic, ο γευστικός σου έρωτας, τώρα έρχεται να σε συντροφεύσει με επιπλέον… γευστική παρέα. Με κάθε καφέ Macnic απολαμβάνετε νόστιμα πιτάκια,και ποιοτικά σάντουιτς της αρεσκείας σας, κάθε ώρα, κάθε στιγμή,όλη μέρα και όλα αυτά μόλις με 2€.

macnic,cafes,coffe,larisa,poli kafe
Macnic cafe, ο γευστικός σου έρωτας που σε χορταίνει..
Παραγγείλετε και εσείς τώρα: Με ένα μόνο τηλεφώνημα, η γευστική απόλαυση των Macnic έρχεται και στο δικό σας χώρο με νόστιμα πιτάκια,και ποιοτικά σάντουιτς της αρεσκείας σας!!
Delivery: 2410-534703 ,η έναρξη της μοναδικής σας απόλαυσης. Μ. Αλεξάνδρου 1
Η γεύση του μας συντροφεύει δεκαετίες τώρα. Στο Μανχάταν τα MacΝic Coffee Stores είναι συνήθεια. Γεύση μοναδική ασύγκριτη και εκπλεπτυσμένη. Το αξεπέραστο άρωμα του μας ακολουθεί και έρχεται από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ο καφές στην καλύτερή του στιγμή, στην πιo γευστική και αρωματική του εκδοχή. Γευθείτε τον και ταξιδέψτε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια απόλαυσης που μόνο τα MacΝic μπορούν να σας προσφέρουν. Κάθε πρωί, κάθε στιγμή, όλη μέρα, η μοναδική εμπειρία MacΝic σας συντροφεύει παντού και σας χαρίζει μοναδικές ώρες απόλαυσης που θα σας μείνουν αξέχαστες. Σε κάθε γωνιά, όλη η πόλη γεύεται τον καφέ και το άρωμα που θα την καθηλώσει. MacΝic Cafe ήρθε η ώρα για να σας συναρπάσει ο γευστικός σας έρωτας…
mac

SITE:   http://macnic.gr/
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top