Ο Σίλβα Τζούνιορ έδωσε την πρώτη από τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου στο Ελατοχώρι, όπου βρίσκεται η ΑΕΛ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αναλυτικά ο Σίλβα Τζούνιορ
-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να έρθεις στην ΑΕΛ και ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;
 -Ήρθα εδώ επειδή η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, όπως όλοι ξέρουμε. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα.
Όλα είναι εξαιρετικά, έχουμε καλή ομάδα, εδώ δουλεύουμε πολύ και για μένα μέχρι τώρα είναι όλα καλά.

-Η εμπειρία σου είναι μεγάλη, τι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει την άνοδο;
-Πρέπει να παίξουμε όπως απαιτεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Έχουμε παίκτες έμπειρους από την Α’ Εθνική, αλλά ξέρουμε πως το πρωτάθλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να παίζουμε δυνατά, να δουλεύουμε πάρα πολύ κάθε μέρα, πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι στόχος της ομάδας είναι να ανέβουμε κατηγορία και με όλα αυτά μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας.

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
-Είμαι 38 χρονών. Όλοι λένε ότι ο Τζούνιορ είναι παππούς, παππούς και θέλω να παίξω σαν «παππούς». Να βάλω την εμπειρία μου μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου και στο τέλος να κάνουμε όλοι μαζί ένα πολύ καλό πάρτι.

-Ποια είναι η σχέση σου με τον προπονητή;
-Η σχέση μου είναι καλή, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τον πιστεύω, και πάνω απ’ όλα τον σέβομαι, τα άλλα έρχονται. Μερικές φορές ο προπονητής λέει δεξιά και εγώ αριστερά, εσείς όμως δεν το καταλαβαίνετε, αλλά με τα τόσα χρόνια εμπειρίας…

-Συνυπάρχεις στην ίδια θέση με έναν εξίσου έμπειρο παίκτη, τον Νεμπεγλέρα. Τι ρόλο θα παίξει η δική σας εμπειρία;
-Έχω δύο διαβατήρια, το ένα γράφει 37,5 χρονών το άλλο 29.  Ο αρχηγός της ομάδας είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, δουλεύει πάρα πολύ κάθε μέρα. Όταν ήμουν στον Παναιτωλικό πρόπερσι έπαιξα με τον Σφακιανάκη που ήταν τότε 36,5. Παίξαμε όλο το πρωτάθλημα και την εμπειρία που είχαμε την βάλαμε μέσα στο γήπεδο και ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έτσι πιστεύω ότι θα κάνουμε φέτος και θα πάνε όλα καλά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top