Δείτε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νέστορας Στεφανίδης, με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για την σεζόν 2014-2015.

Δείτε το Video

Αναλυτικά ο Νέστορας Στεφανίδης
«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, επιτυχίες και νίκες. Πέρσι κάναμε ένα βήμα ώστε η ομάδα να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες, μένει ένα ακόμη βήμα να κάνουμε ώστε να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στη Super League. Σίγουρα φέτος θα είναι πιο δύσκολος ο στόχος, στο ποδόσφαιρο άλλωστε τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο και πιστεύω μέσα από σκληρή δουλειά, πίστη και θέληση, να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε και φέτος την άνοδο. Υποσχόμαστε στον κόσμο ότι θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να πετύχουμε το στόχο και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα, για τον προπονητή να έχει πολλές επιλογές γιατί θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, καθώς το πρωτάθλημα της Football League είναι πάρα πολύ δύσκολο, μένει να έχουμε την υγεία μας, «παντρέψει» ο προπονητής το σύνολο και να πάνε όλες έτσι όπως πρέπει.
Ο κ. Βοσνιάδης έχει αποδείξει με το έργο του τα τελευταία χρόνια το τι έχει καταφέρει και ελπίζουμε να μας βοηθήσει και φέτος για να πάνε όλα καλά.
Ο προσωπικός μου στόχος είναι στο τέλος της χρονιάς να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top