Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο "ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ..." με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS
«Για άλλη μια φορά σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Για άλλη μια φορά το κατά τα άλλα συμπαθές ψαροχωρι της Χαλκιδικής που αποίκησε το βόλο, που θα γίνει Μονακό, που τρόμαξε τον Πλατινι και τον απέκλεισε δήθεν για στημένα για να μη ρεζιλέψει την Παρι, που άλλαζε ΑφΜ με τη Δράμα, θέλησε να βγαλει το κεφαλι έξω απο το βόθρο της ποδοσφαιρικής αφάνειας που τον έχει ρίξει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ο τρόπος γνωστός. Να προσπαθήσουν να βλάψουν , με μια ακόμη γελοία ανακοίνωση, την ΑΕΛ , άλλωστε μόνο έτσι μπορούν. Οταν είναι να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο κατεβαίνουν τα τανκς στην Εθνική οδό και στα τρένα. Η αλήθεια είναι οτι πλέον μόνο γέλιο μας προκαλούν οι γραφικοί της κασσάνδρας αλλά δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε το σημερινό ανέκδοτο που διαβάσαμε. Υπενθυμίζουμε στους μονεγάσκους του κωλου πως όλες οι διαδικασίες που ακολούθησε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ των 2 κυπέλλων και του 1 πρωταθλήματος προήλθαν από αποφάσεις του ΛΑΟΥ της ο οποίος διάλεξε το δύσκολο δρόμο της Γ Εθνικης χωρίς καμμία εγγύηση για το μέλλον. . Καμμία σχεση με σας που ενώ μια χρονιά δεν παίξατε σε καμμία κατηγορία ξαφνικά το σύστημα που κατηγορείτε σας φύτεψε στη Β. Οτι και να κάνετε δε θα φτάσετε ποτέ το μεγαλείο της ΑΕΛ και του κόσμου της. Θα είστε μια ζωή ομάδα της πλάκας γιατί έχετε οπαδούς της φάπας, δουλοπρεπείς και φλώρους. Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε όταν τα ξαναπούμε, αν τα ξαναπούμε, από κοντά οι σβέρκοι σας να έχουν ξεκοκκινήσει από τις "φάπες" που σας ρίχνουν οι συμπολίτες σας – ποδοσφαιρικά πάντα.

ΥΓ. Ο δήμαρχός σας και πρώην πρόεδρος σας και νυν και αεί αφεντικό σας ποιό νόμο δεν παραβιάζει και ασχολείται ακόμη με το ποδόσφαιρο...Αν ξεχάσατε είναι αυτός που του πηγαίνατε κουβέρτες στη φυλακή...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top