Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα νέων της ΑΕΛ στο δεύτερό της φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη παίζοντας απλό και γρήγορο ποδόσφαιρο κέρδισε τις εντυπώσεις, επικρατώντας του Τοξότη με 5-1. Για την ΑΕΛ που στο α’ ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0, σκόραραν: Ζαρκοδήμος 2, Καμπέρης, Μπαρούτας και Μπόντε. Οι προσπάθειες τις ΑΕΛ για την ενίσχυση της ομάδας νέων συνεχίζονται, καθώς από τον προπονητή της ομάδας έχουν εντοπιστεί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Πάντα ωστόσο, βάσει της φιλοσοφίας της ομάδας, σύμφωνα με την οποία η ΑΕΛ δεν θα μπει στην λογική να πληρώσει οικονομικά ανταλλάγματα στις ομάδες, παρά μόνο όταν οι παίκτες υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Μάλιστα πρόταση της διοίκησης είναι οι ομάδες των παικτών που θα πωληθούν από την ΠΑΕ ΑΕΛ να έχουν ποσοστό μεταπώλησης.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Παϊτέρης, Καρακώστας, Μαστακούλης, Καψάλης, Ιωάννου, Μαργαριτόπουλος, Μπαλογιάννης, Βαγενάς, Δίχρης, Ζαρκοδήμος , Καμπέρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αναστασίου, Μακρής, Νικολακούλης, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Τσουρτσουκλής, Καραλούλης, Σπύρου, Μπαρούτας , Μπόντε, Κώτσιας (υπό δοκιμή).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top