Με διπλή ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαρίστησε στην πρώτη ανακοίνωση την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για τα μέτρα τάξης του αγώνα, ενώ στη δεύτερη ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί και συγχαίρει την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για τα άψογα μέτρα τάξης που έλαβε για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα και την ασφαλή μετάβαση της ομάδας και των παραγόντων της από και προς το γήπεδο Αλκαζάρ.»

«Η περσινή περίοδος ολοκληρώθηκε με τους κυρίους Σιδηρόπουλο και Ακρίβο να στερούν από τον Ολυμπιακό Βόλου την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε από εκεί όπου τελείωσε η περσινή. Με μία ανάλογη κάκιστη για την ομάδα μας διαιτησία, αυτή τη φορά από τους κυρίους Καραντώνη, Πάτρα και Κελαζόγλου.
Αραγε, ο ορισμός των διαιτητών έγινε από τον κ. Ντάλας; Αν όχι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση από τους παράγοντες της διαιτησίας να αδικηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.
Ελπίζουμε στη συνέχεια της χρονιάς, η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με την ίδιο τρόπο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βιώσει την αδικία όσο καμία άλλη ομάδα. Φτάνει.
Κύριε Μπριάκο, τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο φίλαθλος κόσμος του, δεν θα ανεχθούν στο μέλλον ανάλογες διαιτησίες.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top