Την Δευτέρα το βράδυ η ΑΕΛ Καναδά έδωσε τον δέκατο πέμπτο αγώνα της περιόδου, εντός έδρας με αντίπαλο τη βρετανική ομάδα ThreeLions, σε έναν αγώνα που έφερε πολλές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, όπως φαίνεται παρακάτω. Κατά τη διάρκεια του αγώνα άνοιξαν οι ουρανοί και η βροχή έπεφτε ραγδαία, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος κινούνταν και η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο.
Στο 30’ ο επιθετικός της ΑΕΛ Κρις Πουλιάσηςντρίπλαρε δύο αμυντικούς εντός της μεγάλης περιοχής, ένας τρίτος αμυντικός τον έριξε κάτω, ο ΜπίζμαρκΜπενεβίντες έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου η ΑΕΛ κέρδισε κόρνερ και ο μέσος της ΑΕΛ ΣτιβΦλόιντ σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο με το πρώτο με την ΑΕΛ να έχει τον έλεγχο της μπάλας και να επιβάλει τον ρυθμό της, δημιουργώντας ευκαιρίες για επίτευξη τέρματος και σημαδεύοντας τρεις (3) φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.
Στο 55’ ο ΣτιβΦλόιντ ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά με κεραυνοβόλο σουτ εκτός της περιοχής, ανεβάζοντας το σκορ στο 3-0.
Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε αλλάζοντας πορεία για να σημειωθεί το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ μετά τον αγώνα δήλωσε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αποψινή απόδοση των παικτών μας, οι οποίοι διψούσαν για τη νίκη και το έδειξαν από την έναρξη μέχρι το τέλος του αγώνα. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Θαμπορούσεεύκολαναείναι 6-1 ή 7-1. Είχαμετρία (3) δοκάρια. Ο Πουλιάσης αγωνίστηκε σαν πολεμιστής απόψε. Ο τερματοφύλακάς μας, Τσιαπαλής, έκανε κάποιες σωτήριες αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο διατηρώντας ανέπαφη την εστία μας. Ο τραυματίας Νικ Καραχάλιος που αγωνίστηκε με πρόβλημα στα πλευρά ήταν πραγματικό λιοντάρι, ανακόπτοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων. Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Έχουμε τον ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου, καθώς και τον αγώνα με τους Πορτογάλους. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα χωριστά».

Η ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 18.30 τοπική ώρα για τα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα StThomasFC, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου.

ΟιαγωνιστικέςυποχρεώσειςτηςΑΕΛγιατηντρέχουσαπερίοδοσυνεχίζονταιμετοντελευταίοαγώνα για το πρωτάθλημα που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου εντός έδρας, ενώ όλοι οι άλλοι αγώνες που φαίνονται παρακάτω θα διεξαχθούν νωρίτερα, με τον νικητή του αγώνα να ανεβαίνει στην ανώτερη κατηγορία.

Οι εναπομείναντες αγώνες των τεσσάρων πρωτοπόρων
Three Lions - Albanians
Hispanic America A - Albanians
German Canadians C - P.C.L. C
AEL Larissa FC - P.C.L. C

Βαθμολογία
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top