Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που
αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. (Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα για τον Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. (Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Μπήκε αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο 46 λεπτό στη θέση του Κώστα Μπανούση. (ΠΑΟΚ-ΌΦΗ 4-0)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ξεκίνησε βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έδωσε στη θέση στο 46 λεπτό στον Βασίλη Κουτσιανικούλη. (ΠΑΟΚ-ΌΦΗ 4-0)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Καλλονή-Πανθρακικός 2-0)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-3)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18άδα του Εργοτέλη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Εργοτέλης-Παναιτωλικός 1-1)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-3)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top