Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη. (Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα για τον Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18αδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. (Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18άδας του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (Παναθηναϊκός-ΌΦΗ 1-2)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18άδας του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (Παναθηναϊκός-ΌΦΗ 1-2)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε για 57 λεπτά, είδε την κίτρινη κάρτα και έδωσε τη θέση του στον Χάρη Χαρίση. (Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Πανθρακικό για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου. (Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 1-0)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ήταν εκτός 18άδας του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια. (Βέροια-Λεβαδειακός 2-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18άδα του Εργοτέλη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κέρκυρας με την Καλλονή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα. (Καλλονή-Κέρκυρα 1-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top