Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕΣ…" με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Με προηγούμενή μας ανακοίνωση, επισημάναμε την αντίθεσή μας στον τρόπο διοίκησης αλλά και λειτουργίας της ομάδας. Τρόπος ο οποίος, μόνο στο μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΛ δεν αρμόζει. Καλέσαμε επίσης τον κόσμο να συμμετέχει στην αποχή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Όλα αυτά τα εκφράσαμε, έχοντας κατά βάθος την ελπίδα ότι θα γινόταν ριζικές αλλαγές στην ομάδα και ότι θα δινόταν το έναυσμα σε εμάς, σαν Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ, αλλά και στον απλό φίλαθλο κόσμο, να επιστρέψει στο γήπεδο. Αντί αυτού, είδαμε να φέρεσαι κατά του κόσμου και των οργανωμένων, να τους πετάς το μπαλάκι για την κατάντια της ομάδας και επί της ουσίας να μη γίνεται τίποτα για να αντιστραφεί το υπάρχον κλίμα.
Επίσης βλέπουμε να εξελίσσεται ένα μεγάλο παιχνίδι όσον αφορά την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο να πουλήσεις δε θέλεις και ότι αυτό που σε νοιάζει είναι να εκθέσεις όλους τους υποψήφιους αγοραστές για να βγεις εσύ ο καλός. Τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου την είχες, όσο κι αν ωρύεσαι για το αντίθετο, αλλά την έχασες με τις πράξεις σου.  Παραδέξου ότι απέτυχες και άσε την ομάδα να πάρει το δρόμο της.
Με αυτά τα δεδομένα,  δεν έχουμε παρά να εμμείνουμε στην απόφαση που πήραμε να απέχουμε και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες της ΑΕΛ μας,  έξω από τη θύρα 6 του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Τύρναβο.»

Υ.Γ: Είχαμε επισημάνει και από πέρυσι: ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΊΖΕΤΑΙ!!!

ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
ALKAZAR CLUB
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top