Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ-Φωκικό, το aelole.gr έψαξε και βρήκε παίκτες, που έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «μπλέ». Πρόκειται για τους Γιώργο Σιάκκα, Βασίλη Φλώρο και Νίκο Αργυρούλη.

Γιώργος Σιάκκας
Ο Γιώργος Σιάκκας είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1988 και έχει καταγωγή από το Μητρούσι Σερρών. Ξεκίνησε από την ομάδα του Πανσερραϊκού το 2004. Ενδιάμεσα πέρασε από τον Εργοτέλη, Φωκικό και Δόξα Δράμας. Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, ενώ από το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στον Πανσερραϊκό.

Βασίλης Φλώρος
Ο Βασίλης Φλώρος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1980 στην Καρδίτσα και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛ, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Φωκικό, την Ελασσόνα, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το Μαχητή Τερψιθέας και την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Νίκος Αργυρούλης
Ο Νίκος Αργυρούλης γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1952. Έπαιξε στην ΑΕΛ και διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις μεγάλες του αμυντικές του ικανότητες, με αποτέλεσμα να γίνει μεταγραφικός στόχος της εποχής και να τον αποκτήσει τελικά ο Ολυμπιακός. Ο Νίκος Αργυρούλης μετά από πολλά χρόνια στο «Αλκαζάρ» φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού και εν συνεχεία το 1983 πήγε στον Άρη. Ακολούθησαν τα Τρίκαλα, ενώ τη σεζόν 1986-1987 αγωνίστηκε στον Φωκικό και τη Δ' Εθνική. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη χρονιά άρχισε την προπονητική του καριέρα, καθώς είχε διπλό ρόλο (παίκτης-προπονητής).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top