Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. (Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αστέρας Τρίπολης με τον Πανθρακικό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18άδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό. (Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ): Ήταν εκτός 18άδας του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλλονή. (ΟΦΗ-Καλλονή 1-1)

Κώστας Μπανούσης (ΟΦΗ):  Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με την Καλλονή, αγωνίστηκε για 72 λεπτά είδε την κίτρινη κάρτα και έδωσε τη θέση του στον Μανώλη Ροβίθη. (ΟΦΗ-Καλλονή 1-1)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν εκτός 18άδας του ΠΑΣ Γιάννινα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, αγωνίστηκε  για 41 λεπτά και έδωσε τη θέση του στον Αντώνη Μάγκα. (Ατρόμητος-Λεβαδειακός 1-0)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Εργοτέλη με την Κέρκυρα, αγωνίστηκε για 63 λεπτά και έδωσε τη θέση του στο Λεονάρντο Κούτρης. (Κέρκυρα-Εργοτέλης 3-1)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη, αγωνίστηκε για 45 λεπτά και έδωσε τη θέση του στον Παναγιώτη Ζορμπά. (Κέρκυρα-Εργοτέλης 3-1)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top