Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 δικαιώθηκε στην έφεση που υπέβαλε για τη μείωση της τιμωρίας του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη. Ο 28χρονος μέσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18/1/2015) και η αρχική ποινή προέβλεπε τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, χάρη στις ενέργειες της Π.Α.Ε. και κυρίως των δικηγόρων της, των κυρίων Βαγγέλη Χατζηιωάννου και Θεόδωρου Χατζηιωάννου, οι οποίοι χειρίστηκαν εξαιρετικά την υπόθεση, η ποινή μειώθηκε σε μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 60 ευρώ. Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, πλέον, υπολογίζεται από τον Περικλή Αμανατίδη για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα (02/02).
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, κατά της  υπ΄αριθμ. 35/21-1-2015  απόφασης  της ΠΕ/ FOOTBALL  LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει   κατ΄ ουσίαν την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τέλεσε την παράβαση του άρθρου 10 παρ. 1 εδαφ. α Ι του Π.Κ. της  ΕΠΟ και επιβάλλει σ΄ αυτόν  ποινή  αποκλεισμού  μίας (1) αγωνιστικής ημέρας  και χρηματική ποινή εξήντα (60) ευρώ.
2. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση  του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ, προπονητή της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ,  κατά  της  υπ΄αριθμ. 10/15-1-2015  απόφασης   της ΠΕ/ FOOTBALL LEAGUE.
3. Κάνει δεκτή την παραίτηση από το δικόγραφο της έφεσης του ERGYS  KACE,  ποδοσφαιριστή  της ΠΑΕ  ΠAΟK,   κατά της υπ’ αριθμ. 49/16-1-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE. Κατόπιν τούτου η υπόθεση τίθεται στο αρχείο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top