Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή, στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Football League, με 10 τέρματα, Γιάννης Λουκίνας, μίλησε για τη φετινή σεζόν, το στόχο του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ σε συνέντευξή του στο contra.

Αναλυτικά ο Γιάννης Λουκίνας για τον αγώνα με ΑΕΛ
Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία, με ένα ματς μόνο να μένει για την λήξη της κανονικής περιόδου.
"Θεωρώ πως η κανονική σεζόν για μας ξεκινάει τώρα. Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτή κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή (05/04). Ό,τι κάνουμε άλλωστε τώρα θα το πάρουμε μαζί μας στα πλέι οφ. Φυσικά έχοντας παραμείνει για 23 ματς αήττητοι, στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί μας".

Ο στόχος του Ηρακλή στα πλέι οφ;
"Στόχος ξεκάθαρα είναι η άνοδος. Αυτός άλλωστε ήταν από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε 11 παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο".

Πέρα όμως από αυτό, ο Ηρακλής βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη. Σίγουρα μεγάλο επίτευγμα.
"Μεγάλο μέχρι το επόμενο. Αυτό που προέχει για μας αυτή τη στιγμή είναι το ματς κόντρα στην ΑΕΛ, καθώς με νίκη μπαίνουμε στα Play Off με 9 βαθμούς. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε για την ώρα".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top