Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι εννιά Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2014-2015. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. (Ολυμπιακός-Κέρκυρα 3-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Εργοτέλη, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Αστέρα Τρίπολης-Εργοτέλης 2-1)

Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν εκτός 18άδας του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη. (Αστέρα Τρίπολης-Εργοτέλης 2-1)

Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΟΦΗ)(ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 α.α)

Τάσος Κρητικός (ΠΑΣ Γιάννινα): (ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 α.α)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ήταν εκτός 18άδας του Πανθρακικού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. (Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1)

Ηλίας Κώτσιος (Λεβαδειακός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα. (Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1)

Βασίλης Ρέντζας (Εργοτέλης): Ήταν στην 18άδα του Εργοτέλη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρα Τρίπολης-Εργοτέλης 2-1)

Τάσος Βενέτης (Κέρκυρα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Ολυμπιακός-Κέρκυρα 3-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top