Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλους και περισσότερο για το πρωτάθλημα της Football League. Δείτε τα κυριότερα σημεία που είπε στα Παραπολιτικά FM. ” Η Παναχαϊκή πρωτοστατεί στο θέμα του αντιντόπινγκ κοντρόλ και πιστεύω ότι θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Αν δεν υπάρχει αντιντόπινγκ κοντρόλ η Παναχαϊκή δεν θα κατέβει στα παιχνίδια. Υπάρχει ένας τύπος που πασάρει ουσίες στις ομάδες και οικονομάει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Θα μιλήσω με ονόματα στην συνέντευξη τύπου που θα δώσω στην Πάτρα πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Πλησίασε και εμάς αλλά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση.”

Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Ηρακλής-ΑΕΛ τόνισε: ”Θα έχω στα χέρια μου το φύλλο αγώνα και θα ξέρω ακριβώς τι έχει γραφεί. Μου έχει αναθέσει η διοίκηση της Λαμίας να χειριστώ όλη την υπόθεση αλλά πρώτα πρέπει να δω το φύλλο αγώνα και μετά να κάνω νομικές εκτιμήσεις. Σέβομαι και τις δυο ομάδες που είναι ιστορικές, στον Ηρακλή έχω διατελέσει αντιπρόεδρος αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο παιχνίδι.”

Για την τύχη της Παναχαϊκής στα πλέι οφ:”Έχουμε την πιο νεανική ομάδα που αγωνίστηκε στην Β’Εθνική. Θα παλέψουμε να πάρουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Θα είναι τα καλύτερα πλέι οφ αφού όλες οι ομάδες έχουν ιστορία και δεν είναι ομάδες χωριά. Πρέπει ο κόσμος της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο. Ο Ηρακλής είχε 15.000 κόσμο στο παιχνίδι με την Ξάνθη και δεν παίζει καθόλου καλή μπάλα. Θέλω και εγώ να δω μια φορά γεμάτη την σκεπαστή εξέδρα στο Στάδιο!”
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top