Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε στον Arena FM και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την νίκη επί της ΑΕΛ, αλλά και το επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της ΑΕΛ, Σούλη Παπαδόπουλο.

Αποσπάσματα των όσων είπε ο Παύλος Μυροφορίδης 
«Όταν στα πρώτα πέντε παιχνίδια έχεις 12 πόντους στα επόμενα πέντε παιχνίδια μπορεί να μην χρειαστεί ούτε πόντος. Εμείς θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά και περιμένουμε να κλείσει και ρεαλιστικά η άνοδος. Το πιο σημαντικό είναι πως σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κερδίσαμε την ΑΕΛ. Ήμασταν καλύτεροι, κερδίσαμε δίκαια και ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, στο δεύτεροι ήμασταν πολύ καλοί».

Για το πώς πανηγύρισε μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο:
«Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι οπωσδήποτε. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ ακούστηκαν πολλά πράγματα για εμένα και τον Νίκο Παπαδόπουλο και έλεγαν πως το… δώσαμε. Θέλαμε την νίκη και για αυτό πανηγυρίσαμε έτσι. Ζούσαμε με αυτό έναν μήνα και βγήκε από μέσα μας. Δεν μας χαρίστηκε κανείς και ούτε εμείς κάνουμε χάρες».

Για την διαμάχη που είχε με τον Σούλη Παπαδόπουλο:
«Του είπα απλά πως μας «λάσπωσαν» γιατί αυτοί υπονομεύσαν την ίδια τους την νίκη. Ίσως να νόμιζαν πως έτσι μπορούσαν να μας διαλύσουν αλλά έτσι όπως είναι τα αποδυτήρια δεν μπορούν να μας διαλύσουν. Εγώ όρμηξα και του είπα πως είναι ντροπή αυτό που έκαναν».

Για το αν μπορεί να κερδίσει ο Ηρακλής μέσα στο ΟΑΚΑ:
«Ο Ηρακλής μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Ο Ηρακλής δεν έχει ταβάνι και αυτό το έχω πει δημόσια από τον Οκτώβριο. Για το κύπελλο μας στοίχισε πιστεύω το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλιώς θα βρισκόμασταν και στον τελικό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top