Στην έναρξη της περιόδου του ανοιχτού πρωταθλήματος της περιόδου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, ο καιρός ήταν κρύος αλλά η ΑΕΛ Α Καναδά ζεστή. Δείχνοντας ότι θα είναι από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, η ΑΕΛ κυριάρχησε και ρεζίλεψε την ομάδα των Ισπανών μπροστά στο κοινό τους νικώντας με 5-2. Η ΑΕΛ πήγε στο γήπεδο των Ισπανών με έναν στόχο στο μυαλό... Τη νίκη. Το σκορ άνοιξε νωρίς για την Ελληνική πλευρά. Ο νεοαποκτηθείς Κιθ Άντριου σημείωσε το 0-1 στο 9ο λεπτό. Η ΑΕΛ συνέχισε να διεκδικεί κάθε μπαλιά αναγκάζοντας τους ισπανούς σε λάθη. Ο Πέδρο Σιμόες εκμεταλλεύτηκε ένα από αυτά για να γράψει το 0-2. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει, αλλά αυτό της κόστισε, αφού στο 43ο λεπτό οι Ισπανοί μείωσαν μετά από κόρνερ και το ημίχρονο έληξε με 1-2 για την ΑΕΛ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε αργό ρυθμό και αυτό κόστισε στην ΑΕΛ αφού οι Ισπανοί στο 54 ισοφάρισαν σε 2-2. Μετά από αυτό η ΑΕΛ ανασυντάχθηκε και κυριάρχησε στον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Ο Κιθ Άντριου ξαναχτύπησε δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-3, ενώ στο 71 σε αντεπίθεση ο Ντέμιαν Ντέβονις αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 2-4. Ο χορός των τερμάτων για την ΑΕΛ έκλεισε στο 90 όταν ο Μπράιαν Νας κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του γράφοντας το τελικό 2-5.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Μίλτον Γουγουλιάς δήλωσε :
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που είδα απόψε. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κατηγορία ότι ο δρόμος για την άνοδο πρέπει να περάσει μέσα από τη Λάρισα. Ο τερματοφύλακάς μας Μίλτον Τσιαπαλής πραγματοποίησε κάποιες
πολύ μεγάλες αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο που ανέβασαν την ομάδα μας.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις νέες μεταγραφές. Όλοι αγωνίστηκαν σαν πολεμιστές!
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες μας. Ήταν «πεινασμένοι». Γνωρίζουν ότι αποστολή μας είναι να νικάμε και τίποτα περισσότερο. Ήταν προσπάθεια ολόκληρης της ομάδας. Μου είναι δύσκολο να διαλέξω έναν παίκτη ως πολυτιμότερο, αλλά εκείνοι που ξεχώρισαν είναι : Τζέισον Ιγκλς, Κιθ Άντριου, Ντίνο Ζιρτιλίδης, Νταν Πατσέκο, Τζορτζ Χάβαρης, Τζον Μιχαλόπουλος, Μπιλ Πανόπουλος.
Εστιάζουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα μπροστά στον κόσμο μας με αντίπαλο την ομάδα της Hispanic B».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top