Ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, μίλησε για την πιθανότητα ανόδου των «βυσσινί», λέγοντάς πως "Η Α.Ε.Λ είναι σίγουρα στην Super League", μιλώντας στο crimsonscorer ανέφερε τα εξής:

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας
"Η Α.Ε.Λ είναι στην Super League και δεν έχω παρά να την συγχαρώ για την επιστροφή της, εκεί που δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται. Νοιώθω πολύ χαρούμενος που συνέβαλλα και εγώ όσο μπορούσα στην επίτευξη αυτού του στόχου.  Η Α.Ε.Λ είναι μεγάλο μέγεθος και η θέση της, είναι πάντα ψηλά στην Super League. Εγώ αποχωρώ από την ομάδα, αλλά θα μείνω για πάντα φίλος και υποστηρικτής της. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Θέλω να βλέπω την ομάδα να προοδεύει και να την καμαρώνουμε όλοι."

- Ερωτηθείς μήπως αυτήν την επικείμενη άνοδο της Α.Ε.Λ την "κόψει" πιθανή παραμονή του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη, ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε:
" Αποκλείεται να συμβεί αυτό. Ούτε μία στο εκατομμύριο (!!!) Η Α.Ε.Λ είναι σίγουρα στην Super League. Υπάρχει δεδικασμένη υπόθεση και μάλιστα της ίδιας της Α.Ε.Λ το καλοκαίρι του 2011..."

- Τέλος επισήμανε κάποιες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, περί των προσφυγών που σαν ποσό αγγίζουν τις 100.000 ευρώ.
" Άκουσα με προσοχή τον κ.Κούγια να λέει αυτά τα πράγματα και αναρωτήθηκα, πως η Α.Ε.Λ με ταμειακό υπόλοιπο 127.000 ευρώ να χρωστάει πολύ λιγότερα. Προφανώς ο κ. Κούγιας νομίζει ότι το capital controls ισχύει μόνον για τον ίδιο και σε κανέναν άλλον. Λοιπόν μόλις ανοίξουν οι τράπεζες η Α.Ε.Λ θα είναι πεντακάθαρη..."
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top