Η Αναγέννησης Καρδίτσας είναι κοντά σε διπλό μεταγραφικό, καθώς έχει σχεδόν συμφωνήσει με δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ. Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται και η κινητικότητα της Αναγέννησης Καρδίτσας στα μεταγραφικά και στην προσπάθεια ενίσχυσης. Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε επαφή με δύο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και μέσα στις επόμενες ώρες το θέμα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά, με το πέσιμο των υπογραφών. Ο λόγος για τον Μπλέντι Μούτσα και τον Φώτη Κισκαμπάνη.

Μπλέντι Μούτσα
Ο Μπλέντι Μούτσα γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1988, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πηνείο, Αμπελωνιακό, Πυργετό. Επαγγελματίας έγινε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2011-12, κατέγραψε 6 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) από τον Ιανουάριο του 2012 ήταν στην ΑΕΛ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 και την σεζόν 2014-2015 είχε 11 παρουσίες με τη φανέλα της ΑΕΛ. Τον Φεβρουάριο του 2015 πήγε στον Εθνικό Σερρών, όπου έμεινε ελεύθερος.

Φώτης Κισκαμπάνης
Ο Φώτης Κισκαμπάνης γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1982 στο Κιλκίς. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την άρχισε στον Γαλλικό Κιλκίς, ενώ έπειτα ήρθε η μεταγραφή στον Κιλκισιακό. Ακολούθησε η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΠΑΟΚ, η Καστοριά, ο Μεσσηνιακός, η Καλλιθέα ο Απόλλων Αθηνών, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Τύρναβος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top