Μετά την επανειλλημένη κοροϊδία και τη χθεσινή εμετική ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. νιώθουμε φανερά προσβεβλημένοι και μας δημιουργήθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα.
Από που και ως που δίνεται σε κάποιους το δικαίωμα να διαλέγουν σε ποια θύρα θα πηγαίνουν και σε άλλους όχι?
Από που και ως που ένα πέταλο 2.000 και πλέον θέσεων – το οποίο μπορεί να στεγάσει άνεργους, ανήλικους , γυναικούλες και κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες – δε μπορεί να στεγάσει τον πιο ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ της πόλης?
Πως είναι δυνατόν μετά από μια πρόχειρη κουβέντα – δε συνέβη ποτέ επίσημη συνάντηση , στην οποία να είναι παρόντες οι εκπρόσωποι όλων των συνδέσμων – να δημιουργούνται συμπεράσματα για το ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ μας;
Έχει γίνει κάποιο ειδικό παραχωρητήριο από τους Πηλαδάκη-Τσακμακίδη στον σ.φ. monsters;
Μήπως ‘όποιος πάρει ένα σπρέι και βάλει την υπογραφή του πάνω σε κάτι, γίνεται αυτομάτως τσιφλίκι του;
Επίσης πως ακριβώς βοηθάμε τους ποδοσφαιριστές με το να υπάρχουν στο γήπεδο δύο, τρεις ή παραπάνω πυρήνες που τραγουδούν διαφορετικά συνθήματα;
Κανενός συνδέσμου η ανεξαρτησία δεν είναι πιο πάνω από το δικαίωμα  ΟΛΩΝ των οργανωμένων να τραγουδούν αγκαλιά για την Κ@ΥΛ@ μας.
Όνειρο και σκοπός μας είναι να δούμε όλο το οπαδικό κίνημα της ΛΑΡΙΣΑΣ ενωμένο ξανά σαν μια γροθιά. Σ’ένα πέταλο γεμάτο πανό από κάθε γειτονιά, περιοχή, πόλη, παρέα ή σύνδεσμο όπου χτυπάει βυσσινί καρδιά.Όποιος επιθυμεί το διχασμό και σπέρνει τη διχόνοια θα μας βρει μπροστά του.

Υ.Γ.1: Οι HOMELESS δεν είναι σύνδεσμος. Είναι μία “οικογένεια” οπαδών της Α.Ε.Λ. ,ιδρυθείσα το 2010, που εδώ και καιρό συμπορεύεται και ακολουθεί παράλληλη πορεία με τον Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ.
“HOMELESS ΙΔΕΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ”
HOMELESS ΘΥΡΑ 23
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top