Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας
«Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα. Θεωρώ ότι και στη Λαμία θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τον ένα βαθμό και σήμερα ίσως για μένα το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Παίζαμε, θεωρώ, με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία είναι πιο έτοιμη από μας. Είχαμε διαβάσει θεωρώ καλά το παιχνίδι, όμως το γκολ που δεχτήκαμε μπήκε σε μία στιγμή που μας βρήκε εκτός ισορροπίας στην άμυνα. Προσπαθήσαμε και πιστεύω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά στο γήπεδο κι από θέμα φυσικής κατάστασης κι από θέμα δύναμης. Αυτό που μας έλειπε ήταν η καλύτερη οργάνωση του παιχνιδιού μας και κάποια τελική πάσα, κάποιος αυτοσχεδιασμός, κάποιο συνδυαστικό παιχνίδι. Δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω σε αυτό τον τομέα, είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι, όμως θέλω να πω ότι οι ομάδες φτιάχνονται μέσα από τις δυσκολίες και πιστεύω ότι η ομάδα σιγά σιγά θα παρουσιάζεται ακόμα και καλύτερη. Ξέρουμε πλέον βλέποντας τα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει, τι μας λείπει και που πρέπει να δουλέψουμε. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι τελικό, με την Ελευσίνα εδώ, που πιστεύω ότι θα είναι η αφετηρία για καλύτερη πορεία της ομάδας. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, όσο αναφορά τη συγκέντρωσή τους, την προσπάθειά τους, το πάθος και τη δύναμη. Όμως ξέρουμε ότι μας λείπουν κάποια πράγματα τεχνικά, που θα πρέπει να τα δουλέψουμε και πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στα πόδια μας με τη μπάλα στα πόδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ είναι καλή ομάδα και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια που έδωσε στην ομάδα και να του πω ότι δουλεύουμε σκληρά με στόχο να κάνουμε μία καλή πορεία και να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα».

Για την αδυναμία της ομάδας να απειλεί τον αντίπαλο τόνισε: 
«Αυτό είναι το πρόβλημά μας και το γνωρίζουμε. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες του τύπου η ομάδα άργησε να αρχίσει προετοιμασία, οι παίκτες άργησαν να έρθουν. Ξέρουμε τα προβλήματά μας. Θέλει υπομονή και πιστεύω ότι στη συνέχεια τα πράγματα θα διορθωθούν. Σίγουρα είναι και θέμα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Είδα πάρα πολλές αβίαστες και λάθος πάσες, όπως επίσης είδα ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια σε κάποια καίρια σημεία. Σήμερα μας έλειψε ο Πέρεθ και ο Ζουνίνιο, ο οποίος άλλωστε δεν έχει παίξει ακόμα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές και με τον ερχομό τους θα μας βοηθήσουν. Ομως αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε. Σήμερα δώσαμε μία ευκαιρία στον Γκουτσίδη που είναι 19 χρονών και έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω. Αυτό είναι το ρόστερ της ομάδας μου, με αυτό δουλεύουμε και με αυτό θα πάμε καλά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top