Δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, έκανε ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης κόουτς αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ μεταξύ άλλων αναρωτήθηκε πως ομάδες όπως η ΑΕΛ, η Παναχαϊκή, η Ζάκυνθος και ο Πανελευσινιακός κάνουν μεταγραφές την στιγμή που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Αναλυτικά αποσπάσματα δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:
Για το πρωτάθλημα: 
«Τα προηγούμενα ήταν επιπέδου Γ' Εθνικής. Βέβαια, υπάρχουν προβλήματα. Η ΑΕΛ βλέπουμε ότι έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση, η Παναχαϊκή που έχει τόσο καλό υλικό και είναι ιστορική έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, η Ελευσίνα και άλλες. Αν αντέξουν θα έχουμε ισορροπημένο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ έχει μία παρουσία που αιφνιδιάζει. Τη βοήθησε και το πρόγραμμα, έστησε την ομάδα όπως έπρεπε και έχει ένα γήπεδο - στολίδι στο οποίο 100 οπαδοί μπορούν να ακουστούν σαν 1.000. Τη Λαμία πολλοί δεν την υπολόγιζαν και έλεγα μην βιάζεστε. Έχουμε διανύσει το 1/4 του πρωταθλήματος. Θα γίνουν αρκετές ανατροπές και πολλές ομάδες θα μονομαχήσουν για τη 2η θέση».

Για την κρίση: 
«Έχει επηρεάσει, αλλά πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι στο έπακρο. Δεν γίνεται η Λαμία που έχει έναν παράγοντα που βάζει τα λεφτά του να παίρνει παίκτες και να ενισχύεται και η Ελευσίνα που δεν πληρώνει. Να ελέγχουν από πού και πώς τους παίρνουν! Η ΑΕΛ έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Πώς κάνει μεταγραφές; Πώς κάνουν άλλες ομάδες; Δεν γίνεται να είναι στο ίδιο ύψος ομάδες που στη διάρκεια θα βγάλουν προβλήματα με άλλες που είναι συνεπείς.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top