ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55.

ΚΑΤΑ

Σωτηρίου Κέλλα, δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», που εδρεύει στη Λάρισα, οδός Παπασταύρου, αριθμ. 6.

          Χθες το βράδυ μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματά σου, στα οποία δεν απαντούσα, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς και σε ένδειξη ενδιαφέροντος για το τι συμβαίνει για την πρόοδο της ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν στην αδειοδότηση της ομάδας, στη σχέση μου με τον Κώστα Πηλαδάκη, στις ενέργειες της Ερασιτεχνικής για την αδειοδότηση και προς το τέλος της συζήτησης, επειδή όπως μου είπες, έχεις ζήσει στην Πάτρα και γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα, με ρώτησες αν φοβάμαι να παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι, λόγω της ανακοινώσεως κάποιων που εμφανίζονται ως οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι παρουσιάζονται με την επωνυμία «NORTENOS» και εξέδωσαν μια συκοφαντική ανακοίνωση, η οποία μου είναι αδιάφορη. Άλλωστε, δεν υπάρχει τέτοιος σύνδεσμος στην Πάτρα, δεν έχει ούτε νομική υπόσταση, ούτε γραφείο, ούτε Διοικητικό Συμβούλιο και είναι κάποια παιδιά με προσωπικά προβλήματα, τα οποία είναι τόσο λίγα, τέσσερα-πέντε στον αριθμό, τα οποία σηκώνουν κάθε Κυριακή ένα πανό στο γήπεδο και μετακινούνται στις κοντινές αποστάσεις με ταξί για να δείξουν ότι δεν είναι κάτι σημαντικό κι ότι ακόμα και το μεγαλύτερο ψέμα-συκοφαντία να πουν δεν μπορείς να στραφείς εναντίον τους. Οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να απαντήσεις και να αντιδράς. Εκεί έκλεισε η συζήτησή μας, αφού με ευχαρίστησες και με καληνύχτισες.

          Ουδέποτε μου ανακοίνωσες ότι θα δημοσιεύσεις την οιαδήποτε ανακοίνωση αυτών των αλητών και ουδέποτε σου είπα ότι θέλω να απαντήσω σε αυτό το δημοσίευμα το οποίο αναπαρήγαγες. Σήμερα, κι ενώ βρισκόμουν ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κας Ράϊκου, προκειμένου να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά του Περιφερειάρχη Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γεώργιου κατά του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ανδρέας Λιόντος, με ενημέρωσε ότι κεντρικό θέμα σ’ όλα τα ρεπορτάζ είναι αυτή η άκρως ψευδής και συκοφαντική ανακοίνωση των δήθεν οργανωμένων οπαδών, ανακοίνωση αυτού του αγνώστου και ανυπάρκτου συνδέσμου κι ότι δήθεν εγώ αντέδρασα άμεσα αναφέροντας το περιεχόμενο της μεταξύ μας συνομιλίας με εντελώς, όμως, διαφορετικό πνεύμα.

          Επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι η ενέργειά σου αυτή είναι παράνομη κι ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος μου, λόγω του ότι έμεινες έκθετος μετά τη συνέντευξη τύπου, λόγω της προσωπικής σου γνωριμίας με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες Πηλαδάκη και Πλεξίδα.

          Επειδή είμαι βέβαιος ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ:
          1. τη διεύθυνση του συγκεκριμένου συνδέσμου οπαδών και συνεχίζεις να τους εκθειάζεις σ’ αυτόν τον κρίσιμο χρόνο που αναγεννιέται  από τις στάχτες της η ΠΑΕ ΑΕΛ,
          2. τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου,
          3. τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να στραφώ εναντίον τους τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο, υποβάλλοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητώντας αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας.
          Επειδή δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να στραφώ τόσο ποινικά όσο και αστικά εναντίον του νομικού και των φυσικών προσώπων που είναι υπεύθυνα σύμφωνα με το νόμο.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
ΣΕ ΚΑΛΩ εντός 24 ωρών από τη λήψη της παρούσης:
1)    Όπως με ενημερώσεις με ποιους μίλησες και διασταύρωσες ότι υπάρχει αυτός ο σύνδεσμος.
2)    Όπως μου απαντήσεις εγγράφως πού είναι η έδρα κι η διεύθυνση του συνδέσμου των οπαδών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.
3)    Πότε και σε ποιο Πρωτοδικείο δημοσιεύτηκε καταστατικό που να ιδρύεται ένας τέτοιος σύνδεσμος.
4)    Ποιά είναι τα ονοματεπώνυμα και τα μέλη του ΔΣ και ποιος ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και τα λοιπά μέλη του συγκεκριμένου συνδέσμου.
5)    Ποιές είναι οι διευθύνσεις τους, έτσι ώστε να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου.
          ΑΛΛΩΣ σε προσκαλώ σε περίπτωση που δεν έχεις πράξει το δεοντολογικό σου καθήκον, να έχεις κάνει αυτές τις διαπιστώσεις πριν χρησιμοποιήσεις την εμπιστοσύνη της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για να με συκοφαντήσεις.
          Σε προσκαλώ όπως αύριο μέσα στον ίδιο δημοσιογραφικό χώρο μου ζητήσεις προσωπικά συγγνώμη, άλλως σου δηλώ ότι θα σε μηνύσω και θα σε ενάγω.

          ΥΓ: Με το παρόν έγγραφο πρέπει να αντιληφθείς ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Βαγγέλη Πλεξίδα. Με το ποδόσφαιρο ασχολούμαι επειδή το λατρεύω και απέφευγα τέτοιου είδους αλήτες και αλητείες από την Πάτρα επτά χρόνια εξοφλώντας 2 και πλέον εκατομμύρια ευρώ χρέους των προκατόχων μου, ανεβάζοντας την ομάδα δύο κατηγορίες, αφού ήταν στη Δ΄ Εθνική, και δύο φορές στα play-off, όπου η εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε ουσιαστικά και τη Λάρισα, δεν επέτρεψε να είναι η Παναχαϊκή μόνιμα στη Super League.
          Σου τονίζω ότι από σήμερα θα είμαι αμείλικτος μόνο απέναντί σου και σε καμία περίπτωση δεν θα στραφώ εναντίον των υπευθύνων και των εργαζομένων της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», -σε περίπτωση που σκεφτείς να τους χρησιμοποιήσεις ως ασπίδα-, τους οποίους ΕΚΤΙΜΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
          Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεσή επίδοσής του, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα, 26/11/2015
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ
                                              ΑΛΕΞΙΟΣ Χ. ΚΟΥΓΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΜ ΔΣΑ: 8846)
ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 55 – ΑΘΗΝΑ
                                              ΤΗΛ: 210 3253700-1
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top