Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής, Nortenos, μιλώντας στην εφημερίδα Ελευθερία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια
«Δεν απαντώ ποτέ σε ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά ας μου πει κάποιος ποια είναι η διεύθυνση του συνδέσμου και το καταστατικό αυτού. Ας μου δείξουν κάποιον… Θυμάμαι τέσσερα άτομα που είχαν φτιάξει ένα πανό που μετακινούνταν με ταξί στα παιχνίδια της ομάδας…»
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Πάτρα γνωρίζει ποιος είναι αυτός που επί επτά χρόνια πλήρωνε τα χρέη ανέβασε την ομάδα από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική χωρίς να έχει καμία βοήθεια από πουθενά, χωρίς καμία πινακίδα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς ούτε ένα ευρώ από τον κόσμο. Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Β’ Εθνική δύο φορές έπαιξε στα πλέι οφ και λόγω των γνωστών διαδικασιών όπως αποφάνθηκαν και τα δικαιοδοτικά όργανα έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα από τον Πλατανιά. Κάθε μέρα είμαι στην Πάτρα για δύο σοβαρές δικαστικές υποθέσεις και στο δρόμο όλοι με χαιρετάνε και συγκρίνουν την Παναχαϊκή πώς ήταν με μένα και πως είναι τώρα».
Επίσης, πρόσθεσε: «Θα είμαι στο γήπεδο όχι με τους φίλους μου στην Πάτρα που επί χρόνια είχα καθιερώσει αλλά μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας για να απολαύσουμε την ομάδα που κάναμε φέτος».
Για το θέμα της αδειοδότησης, ανέφερε: «Η ΑΕΛ κακώς δεν πήρε αδειοδότηση από πέρυσι ανεξαρτήτως τι θα κάνουν Πηλαδάκης και ερασιτεχνική ΑΕΛ. Πιστεύω ότι θα παίξουμε κανονικά στη Σούπερ Λίγκα αλλά και θα έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο εφόσον ο προπονητής μας πει ότι χρειάζεται παίκτες. Θεωρώ όμως τον Κουτσιανικούλη μια μεταγραφή αλλά και τον Λαμπρόπουλο που σύντομα θα δώσει την ποιότητα που έχει και στην ομάδα της ΑΕΛ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top