Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ, "ATHENS CLUB" με αφορμή την αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος της ΑΕΛ με την ΑΕΚ με τίτλο "Αν λοιπόν δηλώνεις ΑΕΛ και δεν….."
Αναλυτικά η ανακοίνωση Σ.Φ "Athens Club"
«Αν λοιπόν δηλώνεις ΑΕΛ και δεν…..
Σήμερα ξυπνάς και πηγαίνεις κανονικά στη δουλειά σου.
Μιλάτε για αδιάφορο ματς αφού έτσι και αλλιώς έχουμε προκριθεί.
Μιλάτε για rotation και ευκαιρίες συμμετοχής.
Αναμένετε τη «μητέρα» των μαχών με τα ……. τρίκαλα. Να τα «ξεφτιλίσουμε»  ποδοσφαιρικά.
Παραμυθιάζεστε και παραμυθιάζετε όσους ξέρετε πως εντάξει μωρέ στόχος είναι να ανέβουμε.
Τα παιδιά μας πάνε σκασμένα στο σχολείο. Και τι έγινε; Μικρά είναι δεν καταλαβαίνουν πως δεν πειράζει. Μήπως θα τα πειράξει κανείς;
Ξεχνάτε γρήγορα. Το έχετε ήδη ξεχάσει.
Τουλάχιστον υπάρχει κάποιος να μας δώσει κάποιες απαντήσεις;
1.    Ποιος ήταν ο στόχος; Να έρθουμε δεύτεροι και να ελπίζουμε σε καμιά καλή κλήρωση με τους εμπορικούς αντιπάλους; Να γεμίσει το γήπεδο και να πουλήσουμε πολλά εισιτήρια; Και αν αποκλειστούμε;  Εντάξει μωρέ με τον πρωταθλητή παίζαμε, στόχος είναι να ανέβουμε.
2.    Μήπως μπροστά στον στόχο της επιστροφής αγνοούμε το κύπελλο; Θα μας πείτε τώρα πως επιτυχία είναι η άνοδος, τι μας ζαλίζετε με το Κύπελλο; (παλιότερα επιτυχία ήταν η παραμονή στην σούπερ λίγδα…)
3.    Έρχεται η αεκ στο γήπεδό σου, κατεβάζει τους βασικούς της κι εσύ τι κάνεις;  Ούτε σε φιλικό δεν τα κάνεις αυτά. ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ.
4.    Το Νο 17 θα συνεχίζει τις προπονήσεις με τη Βυσσινί φανέλα;  Ή θα κάνει προπόνηση με την κίτρινη; Ζητάς φανέλα από το είδωλό σου αλλά την κρύβεις μη σε πάρει κανένα μάτι. Νο 17 ξέρεις όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και τις επιλογές μας. Κάνε μια καλή επιλογή τώρα αφού εκπλήρωσες το όνειρό σου και καλή τύχη στα χωράφια της Ελλάδας.
5.    Αφού κάποιοι πρέπει να έχουν χρόνο συμμετοχής γιατί δεν τον παίρνουν σε επόμενους αγώνες; Το συνεχές ροτέισον από την αρχή σχεδόν της χρονιάς και από αγώνα σε αγώνα είναι στη λογική του χρόνου συμμετοχής;
Ξέρουμε πως δεν είστε ΑΕΛ και τα παχιά λόγια όταν έρχεστε τα ακούμε βερεσέ. Αυτό που απαιτούμε από όλους που ανήκουν στην ΑΕΛ είναι να σέβονται στοιχειωδώς την ομάδα, να μην προσβάλουν με τις πράξεις και τα έργα τους την Ιστορία της και τον πιστό Λαό της.  Όποιος δεν καταλαβαίνει κάτι από τα παραπάνω, θα το καταλάβει σύντομα.
Η χθεσινή ντροπιαστική ήττα της ομάδας μας και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προήλθε μας έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση. Αφήσαμε τον αντίπαλο να μας γελοιοποιήσει γιατί θυμηθήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε δοκιμές, λες και χάθηκαν τα φιλικά απέναντι σε ομάδες του νομού.
Με μία συγγνώμη δεν διορθώνεται τίποτα. Συμφωνούμε πως η πλειονότητα θα το ξεχάσει μετά την πρώτη επιτυχία. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για εμάς
ΥΓ1
Ήμασταν έτοιμοι να παρέμβουμε και θα παρέμβουμε για τα αίσχη της ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αλλά φαίνεται πως πρέπει ν’ ασχοληθούμε μ’ όσα θεωρούσαμε αυτονόητα… Η συνέχεια εντός ολίγον ημερών…
ΥΓ2
Ο πραγματικός σκοπός της ΑΕΛ είναι οι ΤΙΤΛΟΙ και όχι  ευκαιριακοί άνοδοι. Μην ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ και σκεφτείτε καν να βάλετε ξανά  την ομάδα Νέων (όπως είπατε…) στους επόμενους αγώνες Κυπέλλου. ΑΕΛ είμαστε, παίζουμε για να το κατακτήσουμε.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top