Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με τίτλο "ΟΛΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ" με αφορμή την αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος της ΑΕΛ με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων MONSTERS
«Απ' τον Ιούλιο μέχρι τώρα σαν σύνδεσμος έχουμε κρατήσει μια στάση αναμονής δίνοντας πίστωση χρόνου στην τωρινή διοίκηση και έχοντας λάβει ως δεσμεύσεις κάποια πράγματα τα οποία αποδείχθηκαν απλά μεγάλα λόγια.
 Είχαμε κάνει ξεκάθαρο απ' την αρχή ότι ο προπονητής, οι παίχτες και όλοι όσοι συμμετέχουν στην ΑΕΛ θα αναλαμβάνουν το πόστο τους και θα εργάζονται αυτόνομα χωρίς να δέχονται υποδείξεις και πάντα με επίγνωση των συνεπειών για τις κινήσεις τους. Ζητήσαμε σεβασμό απ' τον ιδιοκτήτη της ομάδας και όχι παρορμητικές κινήσεις, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με άλλες ομάδες, πράγμα που δυστυχώς διαπιστώνεται τον τελευταίο καιρό με συνεχείς ανακοινώσεις - προσωπικές δηλώσεις.
 Με λύπη, εκνευρισμό και χωρίς να θέλουμε να φανούμε προφήτες καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας, ότι η χθεσινή βραδιά θα ήταν μια παρωδία. Δυστυχώς οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια παρωδία για την οποία αποκλειστική ευθύνη φέρουν όσοι με απίστευτη επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και αδιαφορία κάνανε τις επιλογές. Με μεγάλη έκπληξη διαβάζουμε σήμερα ότι την ευθύνη για το χθεσινό φιάσκο ανέλαβαν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, αδειάζοντας έτσι τον προπονητή. Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Ένας προπονητής που δεν σεβάστηκε την ιστορία της ομάδας μας ή δύο άνθρωποι που μας οδήγησαν, χωρίς να είναι καν η δουλειά τους, σε διασυρμό; Και απ' την στιγμή που ισχύει το δεύτερο κ. Κούγια και κ. Κυπαρίσση, όπως οι ίδιοι ισχυρίζεστε μέσω της ανακοίνωσης σας, θα έπρεπε να ντρέπεστε και να είστε εσείς αυτοί που περπατάνε σήμερα με σκυμμένο κεφάλι.
Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αποκτήσει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ σαν παιχνιδάκι του και να την ξεγυμνώνει απέναντι στους πραγματικούς αντιπάλους της και στα πραγματικά ντέρμπυ. Από χτες το βράδυ είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομαδάς, με το χειρότερο χαρακτηριστικό σ' αυτό να είναι ότι το προκαλέσατε εσείς οι ίδιοι χωρίς πολλούς, απ' ότι αποδείχθηκε, δισταγμούς, νομίζοντας ότι η φήμη, η υπόληψη και η αξία της ΑΕΛ ξαφνικά σας ανήκει.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με περίτρανο τρόπο ότι οι βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες δηλώσεις τόσων μηνών κ. Κούγια είναι επιφανειακές, ρηχές και για λαϊκή κατανάλωση.
Έχοντας επιφυλάξεις από την πρώτη μέρα για την συνέπεια των δηλώσεων του, καταλογίζουμε τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη στον κ. Κυπαρίσση που προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του κυμματοθραύστη και ξέρει με κάθε λεπτομέρεια την ευαισθησία του κόσμου της ΑΕΛ στις μάχες με τους πραγματικούς αντιπάλους.
Αντί να δούμε πάλι ανακοινώσεις - απαντήσεις φροντίστε όλοι να κάνετε τα μεγάλα λόγια πράξη ξεκινώντας από το "επίτευγμα" να πείσετε τους ποδοφαιριστές μας να σέβονται την ΑΕΛ και τον κόσμο και να μην ζητούν φανέλες άλλων ομάδων, ειδικά όταν δεν έχουν καταφέρει να τιμήσουν αυτήν που φοράνε.

 Υ.Γ: Εμείς από την πρώτη προπόνηση της ομάδας αναρτήσαμε στο πέταλο το μήνυμα μας "ΚΟΥΓΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ". Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε θεματοφύλακες της ιδέας που λέγεται ΑΕΛ. Φροντίσε να γίνεις γρήγορα και συ.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top