Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Αντώνης Τσιάρας, στο ντεμπούτο με τη φανέλα του Πανθρακικού, ξεκίνησε βασικός και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο 52 λεπτό.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. (Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 2-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα. (Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ήταν τιμωρημένος και έμεινε εκτός 18άδας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με το Λεβαδειακό. (Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με το Λεβαδειακό και αποβλήθηκε στο 52 λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. (Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με την Καλλονή, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα και είδε την κίτρινη κάρτα. (Βέροια-Καλλονή 2-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top