Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι οκτώ Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ήταν στην 18άδα της ΑΕΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΑΕΚ-Βέροια 3-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια. (ΑΕΚ-Βέροια 3-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εντός έδρας παιχνίδι με το Λεβαδειακό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Πέρασε αλλαγή στο 78 λεπτό στη θέση του Αντώνης Ηλιάδης για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 0-3)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ξάνθη. (Ξάνθη-Ηρακλής 2-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο και αποβλήθηκε στο 86 λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα. (Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΑΕΚ-Βέροια 3-0)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top