Η ΠΑΕ ΑΕΛ, με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι ζητά το μηδενισμό κι αφαίρεση τριών βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης, για το γεγονός ότι στο ματς με τον Πανελευσινιακό, βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο 6 αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, αντί των 5 επιτρεπομένων. H ΠΑΕ ΑΕΛ διασταύρωσε τόσο το γεγονός της χρησιμοποίησης των συγκεκριμένων παικτών στον χθεσινό αγώνα όσο και την εθνικότητά τους. Συγκεκριμένα ότι: Ο Καμαρά είναι Γκανέζος, ο Κονέ είναι Ιβοριανός, ο Βάντερσον είναι Βραζιλιάνος, ο Παρπέξ είναι Γάλλος, ο Φομίν είναι Ουκρανός και ο Φατιόν είναι Αλβανός. Δηλαδή οι τρεις πρώτοι λογίζονται ως ξένοι και οι τρεις τελευταίοι ως κοινοτικοί αφού και η Αλβανία (Φατιόν) θεωρείται για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ως κοινοτική χώρα. Ο κανονισμός, αναφέρει για μηδενισμό του Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς με τον Πανελευσινιακό και αφαίρεση τριών βαθμών στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" από το τρέχον πρωτάθλημα της Football League, κάτι που άμα επιβεβαιωθεί θα φέρει τον Απόλλωνα Σμύρνης από τους 52 βαθμούς θα πάει στους 46 βαθμούς!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Πριν από λίγα λεπτά, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο της ΕΠΟ κυρία Σοφιανού η οποία επιβεβαίωσε τα όσα είχε προηγουμένως διαβεβαιώσει η υπάλληλος της Football League κυρία Βρεττού και διέψευσε, αυτό το οποίο αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ότι ο ποδοσφαιριστής Άντονι Φατιόν είναι Έλληνας.
Ο Φατιόν, τόσο στα μητρώα δελτίων της Football League όσο και στα μητρώα δελτίων της ΕΠΟ, έχει ατομικό δελτίο ποδοσφαιρστού ως Αλβανός, έχει προσκομίσει μόνο Αλβανικό διαβατήριο και λογίζεται για την περίοδο 2015-16 ως κοινοτικός ποδοσφαιριστής. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με την υποβολή της ενστάσεως εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία έχει άμεσο ένομο συμφέρον, είναι βέβαιο γεγονός τόσο ο μηδενισμός της ΠΑΕ Απόλλων και η κατοχύρωσις του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός όσο και η αφαίρεσις 3 βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Απόλλων να ισοβαθμεί τελικώς σήμερα με την ΠΑΕ Τρίκαλα και η βαθμολογική της διαφορά με την ΠΑΕ ΑΕΛ να είναι όχι 4 αλλά 10 βαθμούς.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top