Συνέχεια στις συνεντεύξεις στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την Παναγιώτα Σωτηριάδη να μιλά αυτή τη φορά... Η 22χρονη παίκτρια της ΑΕΛ μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, για τον στόχο της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής αλλά και για τον κόσμο της Λάρισας...
- Παναγιώτα, πες μας αρχικά δύο λόγια για σένα:
«Είμαι 22 ετών και κατάγομαι από την Γαλήνη Λάρισας. Είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς πιο παλιά έπαιζα στην ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού μου με αγόρια, όπου ήμουν και αρχηγός. Παίζω μπάλα από δέκα χρονών. Πλέον, βρίσκομαι στην ΑΕΛ εδώ και δύο χρόνια».

- Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;
«Βλέπω τον εαυτό μου ότι ταιριάζει σε αυτό το άθλημα και το ποδόσφαιρο το αγαπώ περισσότερο από όλα τα άλλα αθλήματα».

- Βρίσκεσαι στην ομάδα από την περσινή χρονιά. Πως ήταν η προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν για την ΑΕΛ και πως βλέπεις τη φετινή μέχρι τώρα;
«Πέρυσι το πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής ήταν πολύ εύκολο για εμάς σε σχέση με το φετινό. Φέτος, θα δυσκολευτούμε πολύ περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, διότι υπάρχουν άλλες ομάδες και το επίπεδο είναι διαφορετικό. Ωστόσο, πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

- Η ομάδα μετά από δέκα αγωνιστικές είναι πρώτη. Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Συνεχίζουμε με το κεφάλι χαμηλά. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα έχουμε καλή συνέχεια, συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και στο τέλος ευελπιστώ να έρθει η άνοδος».

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος για την ΑΕΛ;
«Θέλουμε να σιγουρέψουμε την παραμονή της ομάδας στη Β΄εθνική και μετά να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ΑΕΛ στην Α΄εθνική».

- Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;
«Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθάω με την προσπάθεια μου την ομάδα κάθε μέρα. Θέλω μέσα από τις σκληρές προπονήσεις που γίνονται καθημερινά, να ανεβαίνω ολοένα και περισσότερο και να αποδίδω καλύτερα στους αγώνες».

-Τέλος, πες μας ένα σχόλιο για τον κόσμο της Λάρισας...
«Βλέπουμε ο κόσμος της Λάρισας να παρακολουθεί ολοένα και περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο και σιγά - σιγά θέλουμε να έρχεται συνέχεια να μας στηρίζει στους αγώνες. Βεβαίως - βεβαίως δεν είναι το ίδιο επίπεδο με το ανδρικό τμήμα, όμως εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα...»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top