Διπλή Νίκη για τους Άνδρες της ΑΕΛ. Πρώτη ήττα για τις Γυναίκες από τον Μεδεών.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Άνδρες της Α.Ε.Λ. κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε ένα ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα: Να αγωνιστούν δύο φορές εκτός έδρας μέσα σε 48 ώρες, το Σάββατο στον Τύρναβο με την Α.Ο. Ακαδημία και τη Κυριακή στο Δίστομο εναντίον του Α.Ψ.Λ. Μεδεών σε εξ’ αναβολής αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, ανταποκρίθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο επικρατώντας και στους δύο αγώνες. Το Σάββατο, στο Τύρναβο, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και από 2-0 σετ να επικρατήσουν τελικά μετά από αντεπίθεση διαρκείας.
Α.Ο. Ακαδημία – Α.Ε.Λ. 2-3
Τα σετ: 25-22,25-22,13-25,20-25,15-17.
Α.Ε.Λ. (Σαμιώτης): Σαμιωτης, Τσουφης, Αρχοντης, Παπαχρηστος, Ρουστας, Μπαλασας, Τσιωλης, Κατσιγιαννης, Μακρης, Ξηρομεριτης.
Τη Κυριακή στο Δίστομο, παρά τη κούραση από το πολύωρο ταξίδι, οι Άνδρες κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα του Μεδεών με 1-3 σετ με πολύ καλή απόδοση, επιδεικνύοντας τη
ποιότητα που τους διακρίνει παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας.
Α.Ψ.Λ. Μεδεών – Α.Ε.Λ. 1-3
Τα σετ: 25-17,13-25,17-25,16-25.
Α.Ε.Λ. (Σαμιωτης): Σαμιώτης, Ρουστας, Μπαλασας, Τσιωλης, Παπαχρηστος, Μακρης, Κατσιγιαννης, Αρχοντης.
Η ομάδα πλέον καταλαμβάνει τη 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Β’ Εθνικής, έχοντας ελπίδες και για τη 3η θέση στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, με ΣΠΑΚ και Μεδεών εντός έδρας.
Τη πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Γυναίκες της Α.Ε.Λ. στο φετινό πρωτάθλημα, με σκορ 3-1 από τον Α.Ψ.Λ. Μεδεών εκτός έδρας, το μεσημέρι της Κυριακής. Παρά το δυνατό ξεκίνημα, η ομάδα δε μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, και υποχρεώθηκε στη πρώτη της ήττα, που περιπλέκει τη κατάσταση όσον αφορά τον στόχο της ανόδου. Πλέον, το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Γ.Σ. Βόλου (12:00, Κλειστό Αλκαζάρ) αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.
Α.Ψ.Λ. Μεδεών – Α.Ε.Λ. 3-1
Τα σετ: 19-25,25-21,25-19,25-21.
Α.Ε.Λ. (Λιλης): Καμπουρογιαννη, Κοντογιαννη, Καραδημου, Μπρουτσου, Ξηρομεριτη, Παπαδημητριου,
Στανιση, Βελεσιωτη, Ανδρεαδη, Κατσαρου, Βαλαη, Ρουντου.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top