Σημαντικότατη νίκη πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα βόλεϊ της Α.Ε.Λ. το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό του Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του περιφερειακού πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ επιβλήθηκε σχετικά εύκολα με 3-0 σετ του Γ.Σ. Βόλου, φτάνοντας τους 6 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της φάσης (Σε ισοβαθμία με τον Φιλαθλητικό Τρικάλων και τον Α.Σ. Ιτέας, πρώτη η Φθία με το απόλυτο των 9 βαθμών σε τρεις αγώνες). Επόμενος αγώνας στην Αταλάντη εναντίον της ομάδας του Λοκρού, ένα ματς στο οποίο το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι επιτακτικό για να θέσει η ομάδα γερές βάσεις για την επίτευξη της πολυπόθητης ανόδου.
Α.Ε.Λ. - ΓΣ Βόλου 3-0
25-16, 25-13, 25-16
Α.Ε.Λ. (Γ. Λιλής): Ρούντου Κ., Ανδρεάδη Α., Βελεσιώτη Ε., Καραδήμου Α., Παπαδημητρίου Α., Βαλάη Σ., Κοντογιάννη Β., Στανίση Ε., Ξηρομερίτη Ε., Καμπουρογιάννη Σ., Μπρούτσου Μ., Κατσαρού Ε, Νικολιάδη Μ.

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση είχαν οι Άνδρες της Α.Ε.Λ. εναντίον του πρωτοπόρου και αήττητου Σ.Π.Α. Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Αλκαζάρ. Σε όλα τα σετ ήταν ανταγωνιστικότατοι και απέδειξαν για άλλη μια φορά οτι αποτελεί ίσως το πιο ελπιδοφόρο σύνολο της κατηγορίας, με ιδιαίτερα μικρό μέσο όρο ηλικίας αλλά και μεγάλο ταλέντο.

Α.Ε.Λ. - ΣΠΑ Καρδίτσας 0-3
Τα σετ: 22-25, 20-25, 20-25
Α.Ε.Λ. (Α. Σαμιώτης): Ρούστας, Μπαλασάς, Τσιώλης, Μακρής, Ξηρομερίτης, Κατσιγιάννης, Παπαχρήστος, Αρχοντής, Σαμιώτης, Τσιούφης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top