Επιβλητική νίκη σημείωσε η ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΛ μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και να μην αφήσει στον αντίπαλο της κανένα περιθώριο να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της, έχοντας σε τεράστια κέφια την Μαρία Χριστοφορίδη η οποία ερχόταν με φόρα από την βράβευση του Σαββάτου, ως 1η σκόρερ στην περσινή Γ' Εθνική κατηγορία. Έτσι λοιπόν μόλις στο 5ο λεπτό η Χριστοφορίδη άνοιξε το σκορ με ωραίο ψύχραιμο πλασέ, μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα της Λόγου. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και σημείωσε άλλα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τις Λόγου, Γαγάρα και Χριστοφορίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έριξε κάπως ρυθμούς δίνοντας παράλληλα και χρόνο συμμετοχής σε κοπέλες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Παρόλα αυτά όμως κατάφερε να σημειώσει άλλα τέσσερα τέρματα, με τις Λόγου και Χριστοφορίδη να σημειώνουν από δύο για να διαμορφώσουν το τελικό 8-0. Κορυφαίες σε απόδοση για την ΑΕΛ, εκτός της Χριστοφορίδη που σημείωσε τέσσερα τέρματα, ήτανε οι Πουρλιώτη και Κούκου, ενώ σε απόδοση ακολούθησαν οι Σαχναζαριάν που επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμός της, Ρήγα και Βλασιάδου η οποία σε όσες φάσεις χρειάστηκε έδρασε σωτήρια για την εστία της ΑΕΛ.
Για την ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος
Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Κούκου, Μιρτάϊ, Ρήγα, Πούλιου, Πουρλιώτη, Μπούμπα, Σαχναζαριάν, Γαγάρα, Λόγου, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: Λιάγγα, Σακελλάρη, Ακριβούλη
Αλλαγές: Νάση, Τσία, Σωτηριάδη, Τσούκα
Μετά το τέλος του αγώνα η ΑΕΛ βρέθηκε στο γνωστό ουζερί "Η ΜΟΥΧΑ" επί της Καρδίτσης, για να γιορτάσει τη νίκη της και ευχαριστεί ιδιαιτέρα τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κύριο Χρήστο Κουτρομάνο για την υποστήριξη που συνεχίζει να δείχνει στην ομάδα.

Η ΑΕΛ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 19 βαθμούς και την ακολουθεί η Ροδόπη στους 18 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της, στην εξ΄αναβολής 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ το επόμενο παιχνίδι είναι στις 3 Απριλίου με τον Μέντεκα Καλαμαριάς, στην Θεσσαλονίκη. Έτσι η ΑΕΛ θα ρίξει τους ρυθμούς της αυτήν την περίοδο και θα πραγματοποιήσει και κάποια φιλικά παιχνίδια μέσα στον Μάρτιο.

Φιλικό για τις «μικρές»
Δεν διεξήχθη τελικά το παιχνίδι της Ακαδημίας κοριτσιών της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας για το Τουρνουά των Προπαίδων, όμως η ομάδα έδωσε φιλικό αγώνα στον οποίο και επικράτησε με σκορ 3-0.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top