Όλοι μαζί φτάσαμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι ελπίδες για τους στόχους της ομάδας μας είναι πλέον βάσιμες. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες από τον μεγαλομέτοχό της κ. Αλέξη Κούγια προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος.
Με αφοσίωση, γνώσεις, οργάνωση και συστηματική ενασχόληση κατόρθωσε μαζί με όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και της διοίκησης να φτάσει την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας. Όμως από δω και πέρα για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις δεν αρκούν η δεξιοτεχνία των παιχτών ούτε η ικανότητα και η εμπειρία του προπονητή. Είναι απαραίτητη η ώριμη συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού στο γήπεδο.

Είναι ιστορική ομάδα όλων μας!! Είναι ο δικός μας θρύλος!!

Καμία όμως παραβατική συμπεριφορά που μπορεί να βλάψει την ομάδα δεν δικαιολογείται από το πάθος μας για αυτήν και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν.

Ως παράδειγμα αναφέρω τις ποινές που μπορεί να επιφέρει στην ομάδα μας η ρήψη αντικειμένων…: Πλαστικό μπουκάλι, αναπτήρας ή άλλο αντικείμενο στο γήπεδο επιφέρει ποινή από 60.000-100.000 ευρώ και 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει ότι ασφαλώς η ομάδα μας δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουμε βάλει όλοι μας.

Και δεν είναι όπως το 1988 που κλείσαμε τους δρόμους και καταφέραμε να σπάσουμε το αθλητικό κατεστημένο της χώρας. Σήμερα κλείνουν τους δρόμους χιλιάδες άνθρωποι για πολύ πιο σημαντικούς και βιοποριστικούς λόγους. Και όπως ξέρετε οι εκάστοτε κυβερνήσεις τους περιφρονούν και αδιαφορούν παντελώς.

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη;
Ποιος είναι αυτός που θα μας στερήσει το όνειρο της ανόδου για μια προσωπική του εκτόνωση;
Νομίζω ΚΑΝΕΙΣ!

Η ΑΕΛ μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
Να μείνουμε στις κερκίδες μας ενθαρρύνοντάς την με συνθήματα της καρδιάς μας και όχι πετώντας αντικείμενα μέσα στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο που θα ήταν πραγματικά ολέθριο για την ομάδα μας και θα αποτελούσε μόνο εγωιστική πράξη και προσωπική εκτόνωση. Απομονώστε όποιον αντιληφθείτε ότι είναι κοντά σας και θέλει με τον τρόπο αυτό να βλάψει την ομάδα. Η ΑΕΛ έχει ανάγκη την δική σας ανεκτίμητη βοήθεια! Προστατέψτε την από κάθε παραβατική συμπεριφορά φιλάθλου.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο φύλακας άγγελος φίλαθλος της ΑΕΛ γιατί το αξίζουμε όλοι οι Λαρισαίοι!

Για την ομάδα της καρδιάς μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top