Δεν το βάζει κάτω. Εξακολουθεί να πιστεύει στην άνοδο. Αφήνει πίσω του, τα όσα έγιναν στις Σέρρες και συνεχίζει την προσπάθεια με τα Τρίκαλα. «Προχωράω, θα πάω για την άνοδο. Δικαστικά, τους κυνηγάμε. Και αγωνιστικά. Οι νόμιμοι θα ανέβουν. Θεωρώ ότι είμαστε νόμιμοι», ήταν τα λόγια του Χρήστου Γιαλιά, μεγαλομετόχου του ΑΟ Τρικάλων στην εφημερίδα «Metrosport» και συμπληρώνει: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».
«Ανοίγεις σουβλατζίδικο»
Ποια είναι όμως η κατάσταση στη Football League; Τι λέει για αυτά που συμβαίνουν; «Αν δεν έχεις λεφτά, δεν γίνεσαι πρόεδρος. Ανοίγεις σουβλατζίδικο. Εγώ είμαι σε επτά εταιρίες. Αυτοί που τα βρήκαν τα λεφτά; Εγώ δεν χρωστάω πουθενά. Εχω ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Εγώ ζήτησα εξάλλου την έρευνα. Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι. Πρέπει να ανοίξουν. Εξάλλου, ζήτησα και συνάντηση με τον Κοντονή. Αυτές τις μέρες, είναι να γίνει. Αν κοιτάξουν τον νόμο, εγώ θα ανέβω. Να μας δείξει ο Κούγιας, που έχει πληρώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ.

«Μίλησα με Παπαθανασάκη»
Στο μεταξύ, τα σενάρια τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή και να έχει κάνει συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Τι λέει όμως ο Χρήστος Γιαλιάς; «Ναι, όντως μίλησα με τον Παπαθανασάκη. Ηθελα ωστόσο να πάρω δυο παίκτες. Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πήγα στα Τρίκαλα. Είμαι εκεί. Μου έλεγαν ότι θα πάρω τον Παναθηναϊκό, τώρα για τον Ηρακλή, αλλά λέω να μείνω στα Τρίκαλα», ήταν η απάντηση του.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top