Πληροφορήθηκα ότι ο πατέρας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα Χρήστος Γιαλιάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε, αφενός μεν στο όνομά μου, αφαιτέρου δε για το αν έχω βάλει χρήματα και πόσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Για τον λόγο αυτό έχω να κάνω την εξής τοποθέτηση:
Ο κ. Γιαλιάς πριν σκεφθεί να αναφερθεί καν σε εμένα, τον συμβουλεύω, να το σκέφτεται πολλές ημέρες και να μετρά μετά και μέχρι το χίλια.
Είναι τυχερός, όχι μόνο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι, που αγαπώ παθολογικά το ποδόσφαιρο και πρόσωπα σαν και αυτόν μπορούν να μου μιλούν και να φωτογραφίζονται μαζί μου και μετά να το διηγούνται στα παιδιά και στα εγγόνια τους.
Όσον αφορά το πόσα χρήματα έχω βάλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ας ρωτήσει τους προερχόμενους από την Α᾽Εθνική ποδοσφαιριστές μας, Έλληνες και ξένους, το προπονητικό team και τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα προπονητή κ. Τσιώλη τον οποίο εκληπαρούσε να πάρει στην ομάδα του.
Ας ρωτήσει επίσης όλους τους παλαιούς ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους, το ΙΚΑ και την εφορία που χρωστούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμε με αυτόν και αυτό το κάνω γιατί εκτιμώ τα χρήματα που μου έδωσε για να τον βγάλω από τα μπουντρούμια τότε που ήταν κρατούμενος για τα αδικήματα που ο ίδιος γνωρίζει.
Και θα τελειώσω με μια προτροπή προς αυτόν:
Όταν στη ζωή σου είσαι αγνώμων και αυτόν που παρακαλούσες να σε σώσει τον χρησιμοποιείς για να σε μάθουνε, τιμωρείσαι. Εγώ εκτιμώ τα λεφτά που πλήρωσε για την επιστήμη μου, την προσωπικότητά μου και τις ικανότητές μου και ας προέρχονται από εκεί που αυτός ξέρει ότι προέρχονται.
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top