Το μέλος της Ε.Ε.Α. Ειρήνη Μαρούπα μίλησε στον Arena fm για την απόφαση της επιτροπής να μη χορηγεί άδεια συμμετοχής σε ομάδες που δεν έχουν προχωρήσει σε εκκαθάριση, όμως, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η συνέντευξη καθώς έκλεισε το τηλέφωνο.
Αναλυτικά η Ειρήνη Μαρούπα
"Η απόφαση αφορά σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση και δεν έχουν συστήσει νέα ΠΑΕ. Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε το παλιό καθεστώς και πρόλαβε. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ανισότητα, αλλά είπαμε ότι όλο αυτό παρεξηγήθηκε.  Καμία εκκαθάριση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Εκτός από την ΑΕΚ. Άφηναν λοιπόν την εκκαθάριση έτσι, ενώ υπήρχαν περιουσιακά στοιχεία. Μένουν αυτά στο όνομα του προέδρου που χρεοκόπησε την προηγούμενη ΠΑΕ και ξαναφτιάχνουμε μια ΠΑΕ να την χρεοκοπήσουμε και αυτή. Τα πρόσωπα αυτά για τα χρέη στο Δημόσιο έχουν και ποινική εμπλοκή. Συμμετοχή έχει και ο Ερασιτέχνης. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο σταδιακά. Το χρέος δε φτάνει ξαφνικά στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό κάπως έπρεπε να σταματήσει. Είναι μεγάλη η ζημία προς το κράτος ή και από τους αθλητές Φεύγει ο κύριος και κανείς δεν έχει συνέπειες. Πρέπει να ανακοπεί η επιθυμία των απατεώνων που συρρέουν στις αθλητικές ανώνυμες εταιρίες. Ο Άρης πρέπει να ολοκληρώσει την εκκαθάριση και να εκποιηθεί το περιουσιακό στοιχείο. Πρέπει να έχει δοθεί άδεια για τη σύσταση νέας ΠΑΕ μέχρι τέλη Ιουλίου. Προηγείται του πιστοποιητικού η σύσταση νέας ΠΑΕ. Αν δεν υπάρχει νέα ΠΑΕ δε θα δοθεί άδεια. Δεν ήταν γνωστό ούτε επιθυμητό να την πληρώσει ο Άρης με το νέο νόμο. Το προηγούμενο καθεστώς ήταν μια στρέβλωση του νόμου γι’ αυτό έπρεπε να αλλάξει."
Στη συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του διευθυντή του Arena fm Νίκου Πετρουλάκη, που όταν την ρώτησε πώς πέρσι η ίδια επιτροπή με επιστολή της άναβε το "πράσινο φως" στην ΑΕΛ, πώς δόθηκε άδεια στην ΑΕΚ και αν έβαλε  την υπογραφή της σε αυτές τις δυο αποφάσεις, η κυρία Μαρούπα…  έκλεισε το τηλέφωνο!
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top