Στον τελευταίο αγώνα για το εσωτερικό πρωτάθλημα η ΑΕΛ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Αλβανούς με 5-3. Ο αγώνας δεν ήταν πολύ καλός καθώς οι αντίπαλοι δεν είχαν κίνητρο. Τα τρία (3) τέρματα της ΑΕΛ πέτυχε ο Κιθ Άντριου, ο οποίος κέρδισε το χρυσό παπούτσι ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των κατηγοριών με σαράντα τρία (43) τέρματα.
Ο προπονητής της ΑΕΛ μίλησε για τον αγώνα, την περίοδο, αλλά και την επερχόμενη περίοδο του εξωτερικού (ανοιχτού) πρωταθλήματος, τονίζοντας :
"Ο αποψινός αγώνας ήταν πολύ δύσκολος. Έλειπε ο τερματοφύλακάς μας (Τζορτζ Δαβάκος), ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντέιβ Άνταμς που υπερασπίστηκε το τέρμα μας σε τρεις (3) πολύ δύσκολους αγώνες αποδίδοντας θαυμάσια. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους παίκτες μας οι οποίοι έκαναν φανταστική δουλειά. Θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες παίκτες μας (Λάρι Βίλος, Ντέμιαν Ντέβονις, Τζορτζ Δαβάκος, Κρις Νικολακάκος). Συγχαρητήρια στον Κιθ Άντριου που κέρδισε άλλο ένα χρυσό παπούτσι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές και τους οπαδούς μας. Είναι η δική τους υποστήριξη, τα μηνύματά τους και η υποστήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας κάνει τον σύλλογο που είμαστε. Ειδικές ευχαριστίες στον καλό μας φίλο κ. Δημήτριο Κούρο για όλη τη σκληρή δουλειά του. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΛ που βρίσκεται στο πλευρό μας. Η σημαία της ΑΕΛ θα ανεμίζει πάντα με υπερηφάνεια! Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς όχι μόνο επειδή φοράμε τη βυσσινί φανέλα αλλά επειδή επίσης εκπροσωπούμε την ΑΕΛ.
Για μένα η πραγματική περίοδος πρόκειται να αρχίσει σε περίπου δύο (2) μήνες, στις 19 Μαΐου. Έχουμε προσθέσει στο ρόστερ μας ταλέντο υψηλού διαμετρήματος, που σύντομα θα αποκαλύψω. Είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή".

Αγάπη και Σεβασμός από την ΑΕΛ Καναδά
Μίλτον Γουγουλιάς
ΑΕΛ Καναδά
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top