Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά ο Κώστας Γεωργιάδης
«Σήμερα απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυναμική, γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Οι ομάδες ήταν πάρα πολύ καλά διαβασμένες. Ήταν ματς χωρίς ποιότητα. Οι παίκτες έδειξαν πάθος και αυτό φάνηκε. Το παιχνίδι ήταν γενικά μοιρασμένο, με λιγοστές φάσεις. Η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει με στημένη φάση. Στη Football League, ειδικά από εδώ και πέρα, δεν θα δούμε ματς με πολλές φάσεις, γιατί όλοι διεκδικούν πράγματα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι τέλους».

-Στη φάση της αποβολής σας τι ακριβώς έγινε;
«Έχω δώσει λόγο τιμής ότι δε θα ασχοληθώ με διαιτητές. Είναι και τα πρώτα μου βήματα. Αν μπω στη διαδικασία να αναλύσω τι έκανε ο διαιτητής, θα κάνω κακό στον εαυτό μου και στην αξία του αντιπάλου. Το μόνο που θέλω να πω στους διαιτητές, με σεβασμό, αν θέλουν να αναλύουν και αυτοί τα δικά τους λάθη. Αν θέλουν μετά από κάθε ματς να τους δίνουμε ένα στικάκι και να δουν τα λάθη τους. Για να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο το λέω, δεν αναφέρομαι στο αν ευνόησε τον Αγροτικό ή την ΑΕΛ. Θέλω καταλήγοντας να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ στην ΑΕΛ, που είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα, να πετύχει τον στόχο της. Βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση.  Άλλωστε η ΑΕΛ έχει τη δυναμική και την ιστορία και πρέπει να βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία. Ευχαριστώ και τον δικό μας κόσμο, γιατί είδα ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο. Έτσι να είναι και στη συνέχεια».

-Το χαμένο πέναλτι την περασμένη αγωνιστική επιδρά στην ψυχολογία;
«Σαφέστατα παίζει ρόλο η ψυχολογία. Είναι θέμα χρόνου. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Για να κάνω και χιούμορ, θα κάνουμε αγιασμό να σπάσει αυτή η κακοδαιμονία. Αν και δεν πιστεύω στην τύχη, πιστεύω στον Θεό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top