Τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ, έστειλαν επιστολή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιώργου Παναγόπουλου, με την οποία ζητούν να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή, παρά την απόφαση του Ειρηνοδικείου, αρνείται να τους εξοφλήσει.
Ακολουθεί η καταγγελία ΠΡΟΣ την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΟ:
ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
Των:
1. Περικλή ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ, κατοίκου Βόλου
2. Νικόλαου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, κατοίκου Θεσσαλονίκης
3. Γεωργίου ΣΙΚΑΛΙΑ, κατοίκου Αθήνας
4. Δημητρίου ΡΟΥΣΣΗ, κατοίκου Ρόδου, όλων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών
KATA ΤΗΣ ΠΑΕ «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ», που εδρεύει στην Λάρισα κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Οπως γνωρίζετε από την πρόσφατη κοινοποίηση μας, το EIPHNOΔIKEIO AΘHNΩΝ με την υπ. αριθμ. 176/2016 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ απόφασή του υποχρέωσε την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ να μας καταβάλλει τα ποσά των 5800,6200,5250 και 5500 ευρώ αντίστοιχα, νομιμοτόκως συν τη δικαστική δαπάνη 300 ευρώ.

ΕΠΕΙΔΗ όμως η καθ' ης ΠΑΕ αρνείται να μας εξοφλήσει αμφισβητώντας με συνεχείς ανακοινώσεις μας και εκτιθέμενη με ψεύδη και συκοφαντίες του ιδιοκτήτη της κο ΚΟΥΓΙΑ τόσο εναντίον μας, όσο και εναντίον του πληρεξουσίου δικηγόρου μας.

ΕΠΕΙΔΗ η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ήδη με προηγούμενες αποφάσεις του οργάνου σας δεν έχει αδειοδοτηθεί λόγω των γνωστών παράνομων και καταδολιευτικών μεθοδεύσεων των εναλλασσόμενων ιδιοκτητών της.

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το ισχύον από τον Ιούνιο 2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 01 του ΚΑΠ και ειδικά της διάταξης του άρθρου 5, εφόσον ένα ιδρυτικό σωματείο συστήσει μετά την εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ μια νέα ΠΑΕ, τότε αυτή θα ευθύνεται για τις οφειλές προς ποδοσφαιριστές σε ποσοστό 50%

ΕΠΕΙΔΗ οι απαιτήσεις μας εμπίπτουν στα αρνητικά κριτήρια του ισχύοντος κανονισμού αδειοδότησης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μας

ZHITAME
1. Να μην αδειοδοτήσετε την νέα ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Κανονισμού Αδειοδότησης.
2. Αλλως και όλως επικουρικώς, σε περίπτωση που τελικά αδειοδοτήσετε την νέα ΠΑΕ ΑΕΛ, τότε να υποχρεώσετε σύμφωνα με το Παράρτημα του ΚΑΠ να μας καταβάλλει το 50% των επιδικασθέντων με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top