Λάβαμε μια επιστολή από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ που στάλθηκε επίσης και στην ΠΑΕ ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…
Διαβάστε τι μας έστειλε "Επιστολή προς Αλέξη Κούγια"
«Κε Κούγια,
με βάση την διαφαινόμενη αγωνιστική άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε μια σειρά από θέματα που πιστεύω πως αξίζουν τον χρόνο σας.

-Παρατηρείται το φαινόμενο η ΕΠΣ του νομού μας να ορίζει τα παιχνίδια των ερασιτεχνικών σωματείων την ίδια ώρα που παίζει η ΑΕΛ. Επί παραδείγματι την ερχόμενη Κυριακή ορίστηκαν τα παιχνίδια του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στις 15:30 ενώ ο αγώνας της ΑΕΛ ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα. Σχεδόν ταυτόχρονα δηλαδή. Μ' αυτόν τον τρόπο όλος ο κόσμος που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές, παράγοντες αποκλείεται αυτόματα από την παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας.

-Το μουσείο της ομάδας αποτελεί διακαή πόθο όλων των Λαρισαίων οπαδών.Θα ταν πολύ πρωτοποριακό αλλά και ουσιαστικό να προηγηθεί αρχιτεκτονικός σχεδιαστικός διαγωνισμός όπου θα μπορούν να συμμετέχουν Λαρισαίοι  μηχανικοί. Μ' αυτόν τον τρόπο γι ακόμη μια φορά θα επιβεβαιωθεί η άποψη πως η ΑΕΛ είναι κτήμα όλων των Λαρισαίων και στηρίζεται στα δικά της  χέρια και φυσικά θα εξασφαλιστεί το απαραίτητο αισθητικό αποτέλεσμα.

-Οι εκλογές στην ΕΠΟ τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα αποτυπώσουν τους συσχετισμούς της επόμενης δεκαετίας.Την θεση της ΑΕΛ την υπαγορεύει η ανόθευτη ιστορία της και το επιβλητικό ανεξάρτητο παρελθόν της. Στην κατεύθυνση αυτή πρέπει να αποτυπωθεί το μέγεθος της ομάδας ώστε να μην ξαναπάθουμε τα ίδια της διετίας 2009-2011.

Η δημιουργία ενός άτυπου γκρουπ των ομάδων που έχουν κατακτήσει  το πρωτάθλημα Ελλάδας ώστε να συμβάλλουν στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα αποτύπωνε τους ακριβείς συσχετισμούς αλλά και το μέγεθος της ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Θα τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους. Ετσι θα μπορούσε να κληθεί μια σύσκεψη των ομάδων του ολυμπιακού, παναθηναικού, αεκ και παοκ στην Λάρισα υπό την προεδρία της ΑΕΛ οπου θα μπορούσαμε να ηγηθούμε της προσπάθειας εξυγίανσης.»

Με εκτίμηση, 
Ανδρέας Παπαδημητρίου

*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top