Μετά μεγάλης μας λύπης διαπιστώσαμε, ότι η Π.Α.Ε. Α.Ε. Λάρισας, τελεί υπό πλήρη σύγχυση, δεδομένου ότι διέλαθε της προσοχής των Διοικούντων αυτήν, ότι η Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας μας αναφορικά με τον τρόπο που διαιτήτευσε ο κ. Κουλουδής, το μεταξύ μας παιχνίδι, ήταν Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και όχι προσωπική του Προέδρου μας κ. Αντώνη Ροκάκη!!!
Προφανώς για λόγους καθαρά εντυπωσιασμού, του φιλάθλου κόσμου, παντελώς αβάσιμα, στοχοποιήθηκε με τον άνω τρόπο, ο Πρόεδρός μας. Αναφορικά δε, με την επίμαχη φάση του ’87, που ποτέ δεν υπήρξε κανένα πέναλτι, τεχνηέντως η Π.Α.Ε. Α.Ε. Λάρισας, αφενός μεν αποφεύγει να πάρει θέση για τη συγκεκριμένη φάση, αφετέρου δε, αναφέρεται σε άλλους αγώνες, που διεξήχθησαν σε διαφορετικό τόπο, χρόνο και μεταξύ άλλων αντιπάλων, αποπροσανατολίζοντας με τον τρόπο αυτό, την κοινή γνώμη, από την επίμαχη φάση του αγώνα. Είναι τυχαίο . . . ; ; ; Όχι βέβαια . . Δοθέντος ότι αποτελεί προσφιλή τακτική της Π.Α.Ε. Α.Ε. Λάρισας, να αποφεύγει την τοποθέτηση επί των πραγματικών περιστατικών, όπως το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος μας στο μεταξύ μας παιχνίδι, και να αναφέρεται σε άλλα παρελθοντικά περιστατικά και αγώνες, μεταθέτοντας έτσι το κέντρο βάρους, από την επίμαχη φάση του αγώνα, στη γενικολογία!!
Συμπεριφερόμενη ως «Βασιλικότερη του Βασιλέως» η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, αρχικά «υποκατέστησε» τα αρμόδια προς τούτο Δικαιοδοτικά Όργανα, κρίνασα δε, απεφάνθη και για το παιχνίδι της Ομάδας μας με τον Εργοτέλη και στη συνέχεια με περισσή έπαρση, έκρινε και το Νομικό παραστάτη της Ομάδας μας.
Κύριοι, αφήστε τη Δικαιοσύνη και τα Αρμόδια Όργανα να κρίνουν όταν έρθει η ώρα και μην υποκαθιστάτε τους καθ’ ύλην Αρμόδιους. Εξάλλου, ο Νομικός μας παραστάτης δεν έχει ανάγκη επικρότησης των ενεργειών του για την προστασία των συμφερόντων της Ομάδας μας, από αυτούς που αναζητούν την δική τους επιβεβαίωση μέσω ταπεινών, έωλων αμφισβητήσεων, που χαρακτηρίζουν την δική τους και μόνο νοοτροπία και έλλειψη ευπρέπειας..

Προς αποκατάσταση δε της αληθείας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:
α) Ο Πρόεδρος μας ουδέποτε, σε οιονδήποτε αποδέχθηκε ως σωστό το σφύριγμα του άνω διαιτητή για το πέναλτι που έκρινε τον αγώνα, δεδομένου ότι από την πρώτη στιγμή, κατέθεσε ευθέως και ευθαρσώς, την αντίθεσή τουμε το εν λόγω σφύριγμα.
β) Η Ανακοίνωση Διαμαρτυρίας που εκδώσαμε αφορούσε την διαιτησία και τις διαιτητικές αποφάσεις του παιχνιδιού και μόνο και σε καμία περίπτωση δεν ασκήσαμε κριτική για τους Αθλητές και τους Διοικητικούς Παράγοντες της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λάρισας.
Άραγε γιατί ενοχλείστε . . ; ; Άλλωστε συμβαίνει η παραδοχή εύνοιας ή αδικίας μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων, (φυσικά όμως όταν δεν υπάρχει δόλος), πράγμα το οποίο πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να κάνετε, όπως έκαναν και οι αγνοί φίλαθλοι της ομάδας σας προφορικά και γραπτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι να επιτίθεστε σε μία ομάδα που ήρθε στην Λάρισα και το Α.Ε.L. F.C. Arena για να αγωνιστεί καθαρά και τίμια.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας που προτίθεστε να παρακολουθήσετε στο εξής την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας, προσδίδοντας ούτω Πανελλήνια δημοσιότητα στην Π.Α.Ε. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top