Το ξεκίνημα του αγώνα της ΑΕΛ Καναδά με την St Thomas δεν προμήνυε τίποτα από όσα θα ακολουθούσαν. Η αντίπαλοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 1ο λεπτό. Η ΑΕΛ αντέδρασε και ισοφάρισε αμέσως με σουτ του Πατσέκο, διατηρώντας την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί διαδρόμους για προϋποθέσεις επίτευξης τέρματος. Με το 1-1 οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η ΑΕΛ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά 6,5 λεπτά πριν το τέλος ήρθαν τα πάνω-κάτω. Ο διαιτητής του πορτογαλικού "λόμπι" αποφάσισε να δράσει. Ένα πεντακάθαρο άουτ το μετέτρεψε σε κόρνερ με το οποίο προηγήθηκαν οι αντίπαλοι, οι παίκτες της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν και ο "δράστης" απέβαλε δύο (2) παίκτες των βυσσινί που αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με τέσσερις (4) εναντίον έξι (6) για πέντε (5) από τα εναπομείναντα λεπτά και στο διάστημα αυτό το σκορ έκλεισε σε 3-1 ψαλιδίζοντας κάθε ελπίδα της ΑΕΛ.
Μετά το τέλος του αγώνα παραδόθηκε η σημαία με τις υπογραφές των παικτών που προσέφερε η ΠΑΕ ΑΕΛ και θα αποσταλεί σχετικό βίντεο για ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.

Για τον αγώνα και για την ευγενική χειρονομία της ΠΑΕ ο προπονητής της ΑΕΛ Μίλτον Γουγουλιάς ανέφερε :
"Κατ' αρχάς θα ήθελα να πώ ότι είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μας. Το αποψινό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και καθορίστηκε από τεράστια αδικία. Ντρέπομαι για την κακή διαιτησία. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη τόσο από την ΠΑΕ όσο και το Σωματείο της ΑΕΛ, αλλά και όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας για το αποτέλεσμα αυτό. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΛ για την πολύ όμορφη σημαία με τις υπογραφές. Θα την διατηρήσουμε για πάντα! Να ευχαριστήσουμε τον καλό μας φίλο κ. Δημήτριο Κούρο. Καλή τύχη στην ΑΕΛ για το υπόλοιπο της περιόδου, μόνο με νίκες και προαγωγή στη Superleague".
Με σεβασμό
Μίλτον Γουγουλιάς
ΑΕΛ Καναδά
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top