Παρακολουθήστε κάθε αγωνιστική μέσα από το aelole.gr τι έκαναν οι δέκα Λαρισαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Superleague, για τη σεζόν 2015-2016. Δείτε αναλυτικά ποιοι αγωνίστηκαν την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ελευθέριος Χουτεσιώτης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια. (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)

Δημήτρης Τζουμάκης (Ολυμπιακός): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ολυμπιακό για τον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια. (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)

Δημήτρης Κολοβέτσιος (ΑΕΚ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα. (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0)

Στράτος Σβάρνας (ΑΕΚ): Ήταν εκτός 18άδας για την ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0)

Κώστας Θεοδωρόπουλος (Αστέρα Τρίπολης): Ήταν στην 18άδα του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αγωνίστηκε. (ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0)

Νίκος Καρανίκας (ΠΑΣ Γιάννινα): Ήταν στην 18άδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά δεν αγωνίστηκε. (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-4)

Ηλίας Καλφούντζος (Ηρακλής): Ήταν εκτός 18άδας για τον Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. (Ατρόμητος-Ηρακλής 1-0)

Θανάσης Παπαγεωργίου (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-4)

Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εντός έδρας παιχνίδι του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. (Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-4)

Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-δανεικός από ΠΑΟΚ): Ξεκίνησε βασικός, αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό. (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top